Mirel Palada, consilier al premierului Victor Ponta, jigneste din nou ziaristii, intr-un limbaj suburban, acuzandu-i ca "s-au urcat cu picioarele linsharii mediatice" pe Ionut Vulpescu, dupa ce ministrul Culturii a fost acuzat pe nedrept ca l-a confundat pe Hamlet cu un mare scriitor al lumii.

Mirel PaladaFoto: Arhiva personala

Printre publicatiile injurate se numara si HotNews.ro, care nu a publicat insa aceasta stire.

Iata mai jos mesajul postat de Mirel Palada pe contul lui de Facebook:

"Pentru toti cei care au aplecat urechea, cu buna stiinta sau pur si simplu manipulati, la nemernicii care s-au urcat cu picioarele linsharii mediatice pe unul din cei mai buni ministri de Cultura pe care i-a avut Romania in ultimul timp.

Ministrul s-a corectat imediat, fiind suficient de inteligent si de onest, caracteristici ale unui intelectual, pentru a-si da seama de greseala facuta.

Nu a contat. Nemernicii de presa imediat au vituperat intr-o campanie de presa jegos indreptata asupra lui, taind din materialele de presa corectia imediat facuta, ignorand tema referitoare la scaderea TVA la carti la 5% si punctind numai si numai pe confuzia dintre personaj si autor, dintre Hamlet si Shakespeare.

Niste ticalosi. Niste nemernici. Sa nu uitati cu cine aveti de-a face in aceasta situatie. Cu subiect si predicat, ca sa aiba motive sa faca breaking news ca ii injur pe Facebook, mama lor de jegosi: Realitatea TV, Hotnews, Gandul, Nasul.tv.

Si care or mai fi prin online, multi si marunti si bicisnici.

Pastele mamii lor de ticalosi..."