Victor Ponta a postat, luni, pe pagina sa de Facebook, un clip la aniversarea a 3 ani de la " inceputul sfarsitului regimului Basescu - MRU - Predoiu", clip realizat dupa toate regulile propagandei. Clipul are o durata de peste 8 minute si reprezinta un colaj de lozinci ale PSD ilustrate cu imagini cu Traian Basescu, declaratii ale fostului sef al statului si oameni apropiati acestuia.

Victor PontaFoto: AGERPRES

3 ani de la începutul sfârșitului regimului Băsescu-MRU-Predoiu

Posted by Victor Ponta on 27 Aprilie 2015

"Astazi se implinesc 3 ani de la inceputul sfarsitului regimului Basescu - MRU - Predoiu. Noi nu uitam si nu iertam. Timp de aproape un deceniu ei au lucrat neobosit la construirea unui sistem mafiot fara precedent in Romania. Basescu, Udrea, Anastase, Blejnar, Videanu, Boc, Falca, Predoiu, Flutur sau Pinalty. Impreuna au jefuit Romania, i-au umilit pe romani si au instaurat cel mai nefast si dezastruos regim politic prin care a trecut tara noastra dupa Revolutie", se spune la inceputul filmului.

"In timp ce ei postau in apostolii MCV-ului, tara noastra era izolata in plan international. Toti parneterii nostri traditionali stateau departe de Romania pentru ca stiau cu cine au de-a face. Romania a fost facuta de rusine timp de 10 ani in toate cancelariile externe. Nici vorba de acces in spatiul Schengen cat timp singura voce a Romaniei hahaia fara sens in discutiile cu liderii straini", se mai spune in clipul postat de Victor Ponta.