Articol actualizat

Saga "votul pe Sova" continua in Senat: Tariceanu a trimis hotararea ceruta de Curtea Constitutionala la Comisia Juridica, comisia a adoptat o hotarare datata 25 martie, care merge inapoi la Biroul Permanent/ Chelaru: Curtea ne-a bagat intr-o fundatura din care nu putem iesi

de I.Rosca, G.Sirbu     HotNews.ro
Marţi, 21 aprilie 2015, 15:54 Actualitate | Politic


Dan Sova in Senat
Foto: Agerpres
Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat marti, dupa o sedinta a Biroului Permanent organizata spontan, ca acest for a decis sa insarcineze comisia juridica cu redactarea hotararii privind votul dat de plen pe cererea DNA de arestare a lui Dan Sova, din 25 martie, pe care a solicitat-o Curtea Constitutionala. Continua astfel saga, dupa ce chiar ieri plenul a respins un proiect de hotarare propus tot in urma unei sedinte a Biroului Permanent si tot ieri s-a redactat o hotarare, datata 25 martie, pe care presedintele Senatului ar fi urmat sa o semneze si sa o trimita la Monitorul Oficial. Culmea este ca acum Comisia Juridica a votat, dupa o sedinta tensionata intre liberali si social-democrati, exact aceasta hotarare, iar acum hotararea va ajunge tot la Biroul Permanent, cel care va decide daca mai merge in plen sau este semnata de presedintele Senatului si trimisa la Monitorul Oficial.

Sedinta Comisiei Juridice a fost una cu scantei. Presedintele PNL Catalin Boboc si membrii liberali au dorit sa propuna un proiect de hotarare care interpreta votul din 25 martie in baza legilor in vigoare azi, adica un proiect care arata ca pe 25 martie s-a incuviintat, de fapt, cererea DNA de arestare preventiva.

Ulterior, aceasta propunere a fost respinsa cu 5 voturi pentru la 6 impotriva de membrii Comisiei.

Membrii social-democrati s-au opus, senatorul Ioan Chelaru insistand asupra faptului ca nu trebuie o hotarare prin care se interpreteaza votul, ci una care il atesta. Acesta a explicat ca nu se poate redacta o hotarare "cu ceea ce propunem noi", completand: "Curtea ne-a bagat intr-o fundatura din care nu putem iesi, nu stiu daca a realizat."

Astfel ca senatorul Ovidiu Dontu, vicepresedinte al Comisei, a propus sa se voteze textul hotararii care a fost adus ieri in plen de senatorul PSD Serban Nicolae, cea care a reprezentat ieri o alternativa a hotararii ce a picat la vot in plen.
 
Click aici pentru a vedea acest text fotografiat.

Acest text a fost suspus la vot si aprobat, cu sase voturi "pentru" (cei cinci membri PSD si un membru UDMR) si cinci "impotriva" (toti membri PNL).

Aceasta hotarare va merge acum la Biroul Permanent ce se va intruni maine (miercuri) dimineata. Aici se poate decide daca este semnat de presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu sau trimis in plen.

In aceasta hotarare se spune ca Senatul adopta:

"Articol unic - Constata ca nu au fost intrunite conditiile cerute de art. 24 alin. (4) din Legea nr. 96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor si de art. 173 din Regulamentul Senatului, pentru a incuviinta retinerea si arestarea preventiva a domnului senatorul Sova Dan-Coman."
 

De mentionat ca aceasta hotarare este datata 25 martie. 

Ca o concluzie, fata de stadiul in care aceasta chestiune se afla ieri, cand parea ca s-a incheiat, singura diferenta este ca acum documentul pe care trebuia sa il semneze presedintele Senatului a trecut si prin Comisia Juridica.

Potrivit lui Marinica Dinca, inclusiv Tariceanu a votat ieri in plen impotriva propunerii de hotarare care iesise din Biroul Permanent. "Eu cred ca astazi Biroul Permanent l-a ajutat inca o data (pe Tariceanu) sa nu respecte votul de ieri. Daca ne uitam pe votul de ieri constatam ca inclusiv presedintele Senatului a votat impotriva proiectului care a fost propus de Biroul Permanent si si-a asumat inclusiv prin votul sau redactarea hotararii. Biroul Permanent a luat astazi o decizie contrara votului dat ieri in plenul Senatului. De ce spunem ca trebuie sa isi asume presedintele Senatului? pentru ca asa prevede in regulament atributiile presedintelui senatului", a spus Dinca. 

***

Dupa sedinta Biroului Permanent de marti, presedintele comisiei juridice, Catalin Boboc (PNL), a declarat ca numai plenul decide prin vot asupra hotararilor Senatului si ca nu s-ar putea pronunta comisia.

"Comisia Juridica va trebui sa raspunda intr-un fel sau altul. un lucru este foarte clar, comisia juridica poate face propuneri, proiect de hotarari, rapoarte. Asupra hotararilor senatului se pronunta doar plenul. Adica plenul este singurul competent pentur a se pronunta. Cu alte cuvinte, eu o sa iau in discutie in sedinta comisiei.

Ieri plenul Senatului a respins acea forma, poate avea si o alta forma. Eu am sa propun un proiect de hotarare catre plenul Senatului prin care vom constata ca au fost indeplinite conditiile (pentru incuviintarea arestarii - n.r.)", a declarat presedintele comisiei juridice.

Boboc a mai spus ca in acest caz a fost vorba de o "lipsa de curaj in asumarea unei greseli. Cred ca in primul rand greseala apartine staff-ului care nu l-a informat corect pe presedintele Senatului, dar si presedintele Senatului trebuia sa vegheze la buna desfasurare".

"Este neregulmanetar ce s-a intampla in Biroul Permanent", a mai spus el, raspunzand unei intrebari.

Urmeaza ca in sedinta comisiei juridice sa se decida o forma a hotararii care sa se voteze. Nu se stie deocamdata daca aceasta va ajunge si in plenul Senatului.

Tariceanu a insistat ca trebuie respectata interpretarea Curtii Constitutionale, aceea ca pe 25 martie s-a luat o decizie si ca aceasta trebuie redactata.

"Am organizat o sedinta a Biroului Permanent inaintea inceperii sedintei de plen pentru a putea sa lamurim o problema care este de natura exclusiv tehnico-juridica as numi-o si nicidecum una politica. Senatul, prin decizia CCR, este obligat sa redacteze o Hotarare care sa ateste rezultatul votului din 25 martie. Dincolo de opiniile juridice si politice, asa cum am constatat azi in sedinta BP din partea PNL, trebuie sa respectam intocmai decizia CCR, deci de a redacta Hotararea. De altfel, in decizia CCR se spune foarte clar ca in data de 25 martie s-a luat o decizie, ceea ce urmeaza in momentul de fata este numai sa redactam Hotararea in asa fel incat documentul, prin publicarea in Monitorul Oficial (MO), sa capete forta juridica. De aceea, in BP s-a votat si s-a luat decizia sa insarcineze Comisia juridica cu redactarea textului acestei semnaturi care urmeaza sa reprezinte materializarea deciziei CCR, pe care urmeaza sa o publicam in MO" a declarat Tariceanu.
 
Intrebat cine isi va asuma aceasta decizie si daca o va semna, Tariceanu a raspuns: "Atentie, hotararile sunt ale Senatului. Hotararea a fost votul pe care l-a dat. Ma lovesc de aceeasi problema - sunt anumite voci care cred ca presedintele Senatului isi asuma anumite decizii. Presedintele Senatului formalizeaza anumite decizii, nu ia hotarari in nume propriu".

Ce spune Curtea Constiutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei a publicat vineri motivarea deciziei din 8 aprilie privind conflictul juridic de natura constitutionala, cand CCR a decis ca Senatul trebuie sa redacteze o hotarare in cazul votului din 25 martie privind cererea DNA de retinere si arestare preventiva a senatorului Dan Sova. Senatul nu redactase pana acum respectiva hotarare, presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu afirmand ca asteapta motivarea Curtii Constitutionale.

"Curtea constata ca refuzul Senatului de a redacta si publica hotararea adoptata in sedinta Plenului din 25 martie 2015 echivaleaza cu neindeplinirea unei obligatii constitutionale, legale si regulamentare, care angajeaza aceasta autoritate publica intr-un conflict juridic de natura constitutionala cu autoritatea care a solicitat incuviintarea arestarii unui senator, respectiv Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, prin intermediul ministrului justitiei", se arata in motivarea Curtii.
 
Pe 8 aprilie Curtea Constitutionala, sesizata de presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, a admis existenta unui conflict de natura juridica intre Ministerul Public - Parchetul de pe Langa Inalta Curte si Senat, "declansat de refuzul Senatului de a redacta si publica hotararea care atesta rezultatul votului dat in plen" in cazul cererii privind arestarea preventiva a senatorului Dan Sova.

Ca urmare a deciziei CCR, Senatul are obligatia de a redacta hotararea, de a comunica hotararea si de a o publica in Monitorul Oficial. Decizia CCR in cazul sesizarii de catre CSM a fost luata cu majoritate de voturi.
 
Intrebat daca este la latitudinea Senatului sa decida in baza carei legi - Constitutie, Regulament sau Statutul senatorilor si deputatilor - a fost luata respectiva hotarare, Zegrean a precizat: "Da, este la latitudinea lor si mai mult decat atat, acea hotarare va putea fi atacata la CCR de cei care vor considera ca este nelegala sau neconstitutionala".
 
PNL a anuntat in acest context ca va ataca la CCR aceasta hotarare, atunci cand va fi publicata in Monitorul Oficial.

Votul in cazul lui Dan Sova:

Dan Sova a scapat de arestarea preventiva pe 25 martie deoarece in Senat nu s-a intrunit numarul necesar de voturi in favoarea solicitarii DNA. Din 151 de voturi exprimate, 79 voturi au fost "pentru", "contra" 67 si 5 voturi anulate, fara a se intruni majoritatea necesara de 85 de optiuni "pentru".

Potrivit regulamentului Senatului aflat in vigoare la acea vreme (art. 173 care a facut obiectul sesizarii senatorilor PNL), hotararile Senatului se aprobau doar daca sunt votate de majoritatea senatorilor, nu de majoritatea senatorilor prezenti la sedinta. Regulamentul a fost modificat saptamana urmatoare acestui vot.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a sustinut in mai multe randuri, inclusiv intr-o declaratie politica transmisa la cateva zile dupa controversatul vot, ca parlamentul nu a publicat niciodata in Monitorul Oficial o hotarare de neadoptare a unui proiect de lege.

"Parlamentul adopta legi, hotarari si motiuni. Dupa adoptare, acestea sunt publicate in Monitorul Oficial. Ceea ce nu se adopta, nu exista si deci nu se publica. Niciodata Parlamentul nu a publicat in MO o hotarare pentru ca nu s-a adoptat un proiect de lege sau o hotarare. Daca un proiect lege sau o initiativa este respinsa definitiv, proiectul nu mai este inaintat la promulgare si desigur nici nu poate fi contestat la CCR", a sustinut el.

Acelasi lucru a fost sustinut si de senatorul Serban Nicolae la sedinta CCR, unde a fost desmenat sa reprezinta Senatul. "Senatul adopta legi, hotarari si motiuni, nu resping. De altfel, nici la respingerea unei legi, a unei motiuni, nu exista o hotarare de respingere. Nu poti sa produci efecte printr-un act care nu exista. Nu a existat nici la Adrian Nastase, nici la Laszlo Borbely un act juridic redactat si publicat in Monitorul Oficial, prin care Camera sa respinga o solicitare", a mai spus Nicolae,

In plus, marti, cu o zi inainte de discutarea de catre CCR a acestor sesizari, plenul reunit al celor doua camere ale parlamentului a adoptat schimbarea legii statutului deputatilor si senatorilor, punand-o in acord cu Constitutia..


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

7743 vizualizari

 • +36 (36 voturi)    
  Tări! (Marţi, 21 aprilie 2015, 15:59)

  kolo1 [utilizator]

  Tări ăsta începe să semene din ce in ce mai mult cu șeful lui plagiator! Îngroașă obrazul până la refuz.
  • +13 (13 voturi)    
   Ce vrei sa faca tari? (Marţi, 21 aprilie 2015, 17:03)

   Cheie primara [utilizator] i-a raspuns lui kolo1

   Crezi ca-i asa usor? Nu intelegi ca-i vorba de-un miruit?
   • +4 (4 voturi)    
    doar aduceti-va aminte (Marţi, 21 aprilie 2015, 21:13)

    thatchme [utilizator] i-a raspuns lui Cheie primara

    cum au votat noaptea sub conducerea inteleapta a lui zgonea si s-au trezit dimineata ca au legalizat hotia in parlament.
  • +11 (11 voturi)    
   auzi la ei (Marţi, 21 aprilie 2015, 19:01)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui kolo1

   citat din musiu chelaru : " Curtea ne-a bagat intr-o fundatura din care nu putem iesi".
   deci nu complicitatea voastra la hotii aciuati in parlamentul tarii v-a bagat in incurcatura, ci curtea constitutionala.
   curat murdar coane chelarule. nesimtirea la voi pe masura hotilor ce-i protejati.
   • +2 (2 voturi)    
    Cata demnitate la acesti senatori (Marţi, 21 aprilie 2015, 20:49)

    ty [utilizator] i-a raspuns lui nahir

    Demisionat ba daca nu gasiti o rezolvare. Nu aveti ce cauta acolo.
 • +26 (26 voturi)    
  hai sa il ajutam pe Motociclean (Marţi, 21 aprilie 2015, 15:59)

  un domn [utilizator]

  incepand de azi, zi de zi, sa iesim in strada, sa cerem dizolvarea Parlamentului ! Motocicleanul a cazut in plasa lui Dottore...http://www.petitieonline.net/petitie/petitie_pentru_dizolvarea_parlamentului_romaniei-p10022136.html
 • +27 (27 voturi)    
  Probleme pariceneeee... , probleme (Marţi, 21 aprilie 2015, 16:09)

  linarel [utilizator]

  sau te ia cu transpiratii reci si dese. Te ard astia la foc mic .

  Usor, usor ajungi unde trebuia sa ajungi acu 7 ani cind ai aruncat cu bani ca nababii si ai bagat RO in criza cu tupeu de nesimtit .

  Lasa jocul de tenis pt cei ce se pricep, tu esti cu "duduiala economiei"
 • +27 (27 voturi)    
  tariCEANU (Marţi, 21 aprilie 2015, 16:14)

  zot [utilizator]

  acesta este tariceanu: MOLICEANU ce spunea de DNA, ca impune senatului modul de lucru;
  acum ii este FRICA sa redacteze motivatia hotararii pe care SINGUR a luat-o.
  la mai mare molicene!
 • +23 (25 voturi)    
  asta e culmea (Marţi, 21 aprilie 2015, 16:23)

  sucaa [utilizator]

  senatul sa voteze ca au votat? si apoi urmeaza ce? sa voteze cau au votat ca au votat?
  si iohanis asteapta cu interes cum evoluaeza lucrurile.... :)
  o sleata de nemernici
  • +8 (8 voturi)    
   Dupa care... (Marţi, 21 aprilie 2015, 17:35)

   Caligula [utilizator] i-a raspuns lui sucaa

   ... urmeaza comisia juridica care a dat deja avizul arestarii si care urmeaza sa spuna ca cei din plen au hotarat la fel pentru arestare, dar presedintele senatului a decis ca nu sunt destui si prin urmare sa ia o hotarare in locul lui in care sa spuna ca nu se aproba arestarea - ca de, aprobarea mai nou se face de comisie, daca se aproba de fapt se respinge...

   Coane, curat murdar!
  • +4 (6 voturi)    
   sugestie pentru johanis : (Marţi, 21 aprilie 2015, 19:06)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui sucaa

   dizolvarea parlamentului => alegeri anticipate + aplicarea referendumului din 2009, cel cu parlament unicameral si maximum 300 de parlamentari.
   scapam in acest mod si de 300 de hoti din cei aproape 600 existenti in ziua de azi,precum si de cel mai "cinstit" guvern si prim ministru pe care Romania a avut nenorocul sa-i aibe la destinele ei.
 • +23 (23 voturi)    
  Prostia se plateste (Marţi, 21 aprilie 2015, 16:24)

  Daniels22026 [utilizator]

  Daca pe Tariceanu l-ar duce capul, ar redacta repede hotarirea oficiala a Senatului prin care se incuviinteaza arestarea lui Sova, in conformitate cu rezultatul votului senatorilor. Ar biigui niste scuze jenante, dar DNA-ul nu l-ar mai putea salta.

  Pe masura ce trece timpul, se intareste suspiciunea DNA-ului cu privire la abuz in serviciu. Tariceanu e atit de naiv, incit nu intelege cit de grav este abuzul sau.
  • +12 (12 voturi)    
   nu-i naiv dar, (Marţi, 21 aprilie 2015, 19:09)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui Daniels22026

   are de dat para-ndarat la tonta, dupa ce l-a pus seful senatului.
   sa te umfle rasul. moliceanu sef de partid fara membri :))
   • +1 (1 vot)    
    Exact! Ca-C.-A. Popescu-Tariceanu (Miercuri, 22 aprilie 2015, 8:16)

    ofCAER [utilizator] i-a raspuns lui nahir

    are un obiectiv clar: sa amine cit de mult inceperea anchetarii lui Sova.
 • +28 (28 voturi)    
  Asta e apogeul fugii de raspundere (Marţi, 21 aprilie 2015, 16:35)

  emil bobu [utilizator]

  Am ajuns in acest moment la un maxim al ridicolului in Senat.

  Sa vedem pe unde scoate camasa filfizonul Tariceanu, ca termenul dat de DNA e maine, 22 aprilie.

  Ce inseamna sa nu-ti faci temele, sa zici "lasa ca-i prostim noi, ca noi suntem senatori".

  Se lasa cu zanganit de catuse?
  • +10 (10 voturi)    
   22.dec.89 - 22.apr.15 (Marţi, 21 aprilie 2015, 16:46)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui emil bobu

   Sa Cinstim Memoria Celor cazuti in 89, SA IESIM IN STRADA SI SA LUAM PUTEREA !
  • +8 (8 voturi)    
   camasa lui tarliceanu (Marţi, 21 aprilie 2015, 19:39)

   nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui emil bobu

   ma intereseaza mai putin.
   ma intereseaza, in principal, sa'l scoat pe shoava, de urechi, din vagauna aia in care s'a infundat chelaru si cei condusi de omul cu biletelul roz.
 • +18 (18 voturi)    
  Chestia e simpla (Marţi, 21 aprilie 2015, 16:40)

  Parzivall [utilizator]

  1. Nici un borfash nu trebuie sa umble liber pe strada.
  2. Se aresteaza borfashii.
 • +18 (18 voturi)    
  Procurori , va ordon! (Marţi, 21 aprilie 2015, 16:43)

  Martinezu [utilizator]

  Arestati-l pe Sova, si pe urma Senatul isi urmeaza procedurile prin meandrele incurcate ale parlamentului sub conducerea abracadabrantului Tariceanu.
  La un asemenea haos nici va stii nimeni care unde ce a incalcat.
  • +9 (9 voturi)    
   acum era bun un lantz Uman (Marţi, 21 aprilie 2015, 16:45)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui Martinezu

   Daciana parca a spus ca se leaga cu lantzuri ..acum e ocazia
 • +8 (10 voturi)    
  Atentinare ratata (Marţi, 21 aprilie 2015, 17:04)

  Gila [anonim]

  Si cand te-am atentionat ca Ponta scoate castanele din foc cu manutele tale fine de manechin, nu mai ascultat...
  Prostia se plateste...
 • +9 (9 voturi)    
  morcoviiiiiiiiiii.... (Marţi, 21 aprilie 2015, 17:09)

  timp tamp [utilizator]

  Vindem morcovi, zero bani pe tonă, așteptăm DNA
 • +16 (16 voturi)    
  Tariceanu a manipulat VOTUL ! PENAL !!! (Marţi, 21 aprilie 2015, 17:09)

  mihai [anonim]

  C.P. Tariceanu a manipulat VOTUL (in mod fraudulos)in favoarea lui Dan Sova - desi nu este Constitutional si in potriva Legii ,asa cum a constatat CCR.


  Acuma nu vrea sa puie semnatura pentru care va raspunde personal in fata Justitiei .

  Ca urmare este un fapt PENAL dublu !

  DEMISIE !!!!
 • +10 (10 voturi)    
  Tariceanu argatul penibil al PSDerbedeilor (Marţi, 21 aprilie 2015, 17:41)

  Plagarus [utilizator]

  Popescu Tariceanu Anton Calin, un om emblematic al Neamtului, se desparte azi de tot ce i-a fost drag.(nn onoarea ) S-a stins.! Doamne iarta-l !
 • +9 (9 voturi)    
  Tariceanu fuge de raspundere! (Marţi, 21 aprilie 2015, 18:21)

  lili [anonim]

  Ieri spunea ca va semna hotararea, azi nu mai are curajul, nu m-ar mira ca la final sa vedem drum deschis DNAului pentru arestarea preventiva a lui Sova!
  Deja il vad pe Tariceanu ca nu mai este asa viteaz, oricum haosul si degringolada determinate de frica de DNA si de efectele incalcarii LEGII i-a zapacit, parca sunt ca albinele intaratate, se paseaza de la unii la altii, asta-i imaginea Parlamentului Romaniei, o adunatura de penali care incearca sa fuga de LEGE!
  Rusine, la puscarie cu voi, penalilor!
  Ponta, pregateste-te ca urmezi si tu dupa prietenul tau, Sova!
  Succes DNA, la puscarie cu penalii!
 • +7 (7 voturi)    
  Curiozitate (Marţi, 21 aprilie 2015, 18:26)

  Taras Bulba [utilizator]

  Care sunt parghiile de care beneficiaza acum Ministerul Justitiei prin Procuratura? Ma intreb daca, consemnata aceasta obstructionare a justitiei din partea Senatului, s-ar ptuea ajunge la punerea sub acuzare sau chiar arestarea senatorilor? Se poate asa ceva? Ar fi de vis!
 • +7 (7 voturi)    
  Ce-o fi cu tariceanu? (Marţi, 21 aprilie 2015, 18:34)

  Rumburak [anonim]

  Mi-e greu sa cred ca poate fi cineva atat de naiv. Bun, a mizat pe Ponta in speranta ca va fi uns prim-ministru. A pariat pe un cal mort. A obtinut totusi sefia Senatului, dar asta e mai degraba un ponos, nu un avantaj, pentru ca, uite, si din pozitia asta, de fapt, il slujeste in continuare pe Ponta. In plus, ieri PSD-ul i-a tras presul de sub picioare si l-a lasat in ofsaid (asa cum ne face noua de 25 de ani). Ce-i mai trebuie ca sa se convinga ca e la capatul nepotrivit al organului?
  In locul lui, as lua pixul si-as redacta hotararea aia asa cum trebuie: s-a votat majoritar pentru, atunci la brutarie cu Sova. Inca mai are timp sa-si scape pielea (ca obrazul e compromis de mult)
 • +7 (7 voturi)    
  GREATZA (Marţi, 21 aprilie 2015, 18:59)

  valin hopescu fariceanu [anonim]

  Greata.
  Atat. Un fariseu.. Mic la stat...foarte mic la sfat. Un ingamfat colectionar de sotii. Imi pare rau ca am zis asta dar asa este.
  Dupa gustul meu....nu cred ca are c.... Este un fel de eunuc...in tranzitie.
 • +7 (7 voturi)    
  confirmare (Marţi, 21 aprilie 2015, 19:28)

  boogiewoogie [utilizator]

  Pentru HN: puteti confirma ca ieri a fost redactat acel document (Hotararea)? Poate a fost redactat totusi pe 25 martie...

  Altfel asta ar fi fals in acte! Sa faci acum un document pe care sa il prezinti si inregistrezi cu alta data!!!


  WTF?!
 • +3 (3 voturi)    
  Ba da dle Chelaru (Marţi, 21 aprilie 2015, 21:02)

  raudegura [anonim]

  se poate iesi din aceasta fundatura.
  In ea nu v-a bagat Curtea Constitutionala ci Anton Manechin Calin,care va poate repara onoare prin DEMISIE !
  Nu stiu si nu cred ca el are onoare!
  Obrazul gros SIGUR !
  • -3 (5 voturi)    
   Ba CCR a facut toata tarasenia, (Marţi, 21 aprilie 2015, 23:31)

   xrogo [utilizator] i-a raspuns lui raudegura

   ea,ca si institutie constitutionala trebuia sa constate daca hotararea senarului este sau nu constitutionala,CCR nu poate impune Senatului sa redacteze o hotarare,competenta ei se opreste la chestiunea constitutionala,dar la noi ca la nimeni,CCR impune Senatului o hotarare,DNA da ultimaturi aceluiasi Senat,atunci ar trebui astea doua sa faca si legi,sa le controleze daca sunt constitutionale si sa le si aplice,s-apoi sa vezi democratie!!!
 • +6 (6 voturi)    
  Opinie (Marţi, 21 aprilie 2015, 21:23)

  Adrian Popescu [anonim]

  fundatura asta este ....posteriorul lui sova.
  • -2 (4 voturi)    
   Vezi Adriene, (Marţi, 21 aprilie 2015, 23:32)

   xrogo [utilizator] i-a raspuns lui Adrian Popescu

   sa nu intri si tu in ...fundatura!!!
 • +2 (4 voturi)    
  Tariceanu si senatu in RAHAT pina la nas !!! (Marţi, 21 aprilie 2015, 22:57)

  andreesanu [utilizator]

  Ei desteptilor,mistocarilor v-a pierit rinjetul ???.
  Halal cultura legislativa la gloata de bagabonti ce se vor senatori !!,au intrat cu manevrele lor idioate in rahat ,acu le pute !!!.
  Miine e termenul pentru raspuns la CCR !!!,sa va vad !


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by