Motiunea de cenzura a Opozitiei a fost mediatizata prea mult, "este ca povestea cu Petrica si lupul", spune la RFI senatorul PNL, Puiu Hasotti. El precizeaza ca motiunea va fi depusa "in mod obligatoriu". Liberalul crede in schimb ca varianta alegerilor anticipate, avansata inclusiv de unii colegi de partid, nu e o idee buna.

In opinia lui Puiu Hasotti, motiunea de cenzura a PNL este "cam mult prea mediatizata, este ca povestea cu Petrica si lupul, intr-un anumit fel. In mod obligatoriu se face o motiune de cenzura, nici o sesiune fara motiune, mai ales in contextul politic actual".

"Noi suntem pregatiti de guvernare, programul nostru de guvernare este practic gata. Cum se poate ajunge sa guvernam? Fie daca premierul isi da demisia, ceea ce este exclus, fie daca majoritatea parlamentara se schimba. Majoritatea parlamentara se schimba in doua feluri: fie un partid are suficient de multi parlamentari si trece de la Putere la Opozitie si atunci se schimba majoritatea parlamentara si este cazul eternului si fascinantului UNPR (...), fie prin venirea de parlamentari de la Putere la Opozitie, intr-o maniera hai sa spunem negociat om cu om sau bob cu bob si inteleg ca sunt unii colegi de-ai mei care negociaza intens schimbarea majoritatii parlamentare", spune senatorul liberal.

Continuarea pe www.rfi.ro