Antena 3 il ataca dur, marti, pe presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, pentru faptul ca acesta a propus o fuziune cu formatiunea condusa de Calin Popescu Tariceanu.

"Scandal de proportii in Partidul Conservator", titra pe burtiera Antena 3, in timp ce realizatoarea Alessandra Stoicescu se declara "revoltata" de ideea lui Daniel Constantin.

Dumitru Pelican, membru al PC, afirma din studio ca "declaratia lui Daniel Constantin e revoltatoare" iar Maria Grapini pleda impotriva "disparitiei PC".

"Daca e vorba de fuziune, da, dar cu numele de partid PC", a subliniat ea.

Dumitru Pelican a anuntat o intalnire a "gruparii conservatoare" din parlament in conditiile in care "nu pot decide cei care sunt mai putini si peste noapte vor fuziune".

In urma cu o zi, Antena 3 scria, citand DC News, ca familia "de bugetari" a lui Daniel Constantin cheltuieste de trei ori mai multi bani decat are veniturile, notand ca ministrul Agriculturii are "doua imprumuturi contactate de la presedintele fondator al PC, profesorul Dan Voiculescu, in valoare de 100.000, respectiv 195.000 de euro".

Reamintim ca presedintele PC, Daniel Constantin, afirma in urma cu o luna ca Biroul Executiv Central al partidului a aprobat prin vot inceperea negocierilor cu PLR pentru realizarea unei fuziuni.