"Azi se împlinesc 100 de zile de când sunt Președintele României. Această perioadă este un prim pas către România pe care o construim împreună", a scris marti Klaus Iohannis pe contul sau de Facebook, unde a postat si un clip video de 2,52 de minute cu principalele sale realizari. Clipul prezinta diferite momente esentiale din mandatul sau, montate pe fundal muzical, dar fara cuvinte. Explicatiile apar sub forma unor burtiere.

Postarea jubiliara a lui Klaus IohannisFoto: Hotnews

Printre imaginile care se deruleaza in videoclip apar semnarea acordului politic pentru finantarea armatei, vizita la NATO, vizita Victoriei Nuland la Bucuresti, vizita la o unitate militara, ceremonia de Ziua unirii principatelor, fotografii in mijlocul tinerilor, vizitele la Bruxelles, intalnirile cu liderii partidelor politice, imagini de la bilantul DNA, vizita la Laserul de la Magurele, vizita la copiii bolnavi de cancer de la Fundeni, imagini din vizitele externe etc.

100 de zile de mandat prezidențial

Azi se împlinesc 100 de zile de când sunt Președintele României. Această perioadă este un prim pas către România pe care o construim împreună.

Posted by Klaus Iohannis on Monday, March 30, 2015