Europarlamentarul Ramona Manescu a declarat, duminica, intrebata daca intentioneaza sa candideze la Primaria Constanta, ca, daca Biroul Politic va considera ca este una dintre persoanele care ar trebui sa intre in cursa interna, va accepta acest lucru, potrivit Mediafax. Ramona Manescu a sustinut o conferinta de presa, duminica, la sediul PNL Constanta, unde a fost intrebata de jurnalisti daca intentioneaza sa candideze la Primaria Constanta, ea raspunzand ca ar putea lua in calcul aceasta varianta.

Ramona Manescu (foto arhiva)Foto: Agerpres

"Daca Biroul Politic va considera ca sunt una dintre persoanele care ar trebui sa intre, sigur ca voi accepta acest lucru si voi intra in cursa interna", a declarat Ramona Manescu.

Ea a precizat ca municipiul Constanta a evoluat in ultimii ani, insa nu suficient, avand in vedere potentialul pe care il are, adaugand ca este loc de mai bine.

"Constanta a evoluat, nu putem spune ca nu a evoluat. Nu a evoluat suficient comparativ cu potentialul pe care il are si comparativ cu nevoile pe care constantenii le au. A evoluat poate mai mult in functie de anumite zone de interes si mai putin de interesul general si aici putem observa cu totii ca exista loc de mult mai bine", a precizat europarlamentul.

Ramona Manescu a mai declarat ca s-a inscris recent in PNL Constanta, adaugand ca este de fapt o revenire in filiala in care a intrat prima oara in 1990.

In cazul in care nu va candida la Primarie, Ramona Manescu a spus ca va sustine echipa PNL Constanta sa castige atat Primaria, cat si presedintia Consiliului Judetean.

PNL Constanta va desemna candidatul pentru Primaria Constanta in toamna acestui an, pe baza unor sondaje de opinie.