Prim-vicepreședinții PNL Teodor Atanasiu și Cătălin Predoiu au avut, miercuri, o întrevedere cu liderii PSRO pentru a discuta despre formarea unei majorități parlamentare și a conveni asupra programului de guvernare, informeaza un comunicat al liberalilor.

Mircea GeoanaFoto: Hotnews

În cadrul întrevederii, s-a decis formarea unor echipe de lucru care să discute, pe capitole, programul de guvernare. Totodată, s-a convenit ca, în final, dacă se ajunge la un punct de vedere agreat de ambele formațiuni în privința programului de guvernare, PNL și PSRO să semneze un acord de guvernare.

PNL discută cu toți parlamentarii independenți care doresc să se alăture programului său de guvernare, mai noteaza sursa citata.

Preşedintele Partidului Social Românesc, Mircea Geoană, a declarat, saptamana trecuta, la postul Realitatea, că a avut "discuții destul cu avansate" cu PNL, în vederea constituirii unei noi majorităţi parlamentare și că va intra cu liberalii "într-o discuție mult mai aplicată pe programul de guvernare". În acest context, Mircea Geoană a subliniat că mulți parlamentari de la PSD și UNPR i se vor alătura. În viziunea sa, "majoritatea acestei țări va fi formată din PNL, PSRO și UDMR".