Traian Basescu a avut joi seara un nou conflict cu o ziarista a Antenei 3, pe care a acuzat-o ca minte dupa ce aceasta i-a reprosat ca o parte a terenului de la Nana a fost retrocedata ilegal.

Fostul presedinte a acuzat-o pe ziarista, care il astepta alaturi de alti ziaristi in fata sediului PMP, ca minte si a reluat teza potrivit careia Dan Voiculescu s-ar fi folosit de banii foste Securitati, prin firma Crescent, pentru a finanta trustul sau de presa. De asemenea, a afirmat din nou ca Mihai Gadea e "raspopit Gadea".

"Nu ati transferat bani din Crescent, banii securitatii, in trustul lui Voiculescu? Imi permiteti sa va spun ca mintiti? De ce? Pentru ca mintiti. Va doresc o seara buna", a spus Traian Basescu, la intrebarile repetate ale ziaristei.

"Voiculescu sa-si ia toti salariatii de care si-a batut joc punandu-i sa transfere banii securitatii in compania proprietate a dansului, utilizand persoane ca doamna Firea, administratori, si daca dansul are curaj sa mearga in fata unui procuror sau judecator sa explice ", a continuat Basescu.

Inainte de a se urca in masina, fostul presedinte a intrebat-o pe ziarist: "Dar de ce va enervati? Eu nu v-am jignit, fiti calma. Stiu, traiti intr-un trust cu oameni de proasta calitate, dar e problema dvs", a mai spus acesta, inainte de a se urca, razand, in masina.