Secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu a anuntat, joi, ca Oana Mizil va fi exclusa din PSD ca urmare a faptului ca ea apare pe listele de sustinatori ai Partidului Social Romanesc pe care il infiinteaza Micea Geaona.

"Faptul ca Oana Mizil apare in tabelul de initiativa a noului partid creat de Geoana si Vanghelie si depuse hartiile la Tribunalul Bucuresti - Partidul Social Romanesc, nu poti sa fii in doua partide, in PSD si in alt partid si de drept iti inceteaza statutul de membru al PSD", a spus Stefanescu, potrivit Mediafax.

El a aratat ca decizia de excludere a Oanei Mizil va fi discutata luni la PSD Sector 5 si joi in Biroul Politic al PSD Bucuresti.

"Decizia luata de Sectorul 5, care va fi validata la Bucuresti, nu are legatura cu ceea ce se intampla la DNA. La PSD Sector 5 va fi analizata luni si joi o sa o discutam in Biroul Politic la Bucuresti", a adaugat Stefanescu.

***

Oana Niculescu Mizil a declarat, joi, dupa ce a fost audiata la DNA, ca isi va depune demisia din calitatea de deputat, mentionand ca nu vrea ca acesta sa fie "un impediment in calea justitiei".

"Tot ce vreau sa va anunt este ca astazi imi depun demisia din calitatea de deputat, pentru ca nu vreau sa fie un impediment in fata justitiei", a spus Oana Mizil, la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde a stat aproximativ patru ore.

Ea a mai afirmat ca este nevinovata.

"Sunt total nevinovata. Am calitatea de suspect. Nu am administrat niciun magazin, din contra, am consiliat. Pur si simplua ma consider nevinovata pentru ca imi place moda, nu am putut sa stau departe de moda. Este primul meu hobby. Nu am avut niciun castig", a adaugat deputatul PSD.

Afirmatia a fost facuta de Oana Mizil in contextul in care procurorii o suspecteaza de operatiuni de comert incompatibile cu functia, in conditiile in care ar fi fost administrator de fapt al SC Fashion Brand Management si la patru magazine din Bucuresti.

Iubita lui Marian Vanghelie a mai spus ca este insarcinata si va avea un baietel: " Marian va avea inca un baietel"

La ora transmiterii acestei stiri continua perchezitiile la Primaria Sectorului 5 al Capitalei, unde a fost dus si Marian Vanghelie, in urma perchezitiilor facute de procurori la locuinta sa, care au durat aproximativ cinci ore.

Marian Vanghelie a fost scos de mascati din casa, iar dupa incheierea perchezitiilor de la primarie va fi dus la DNA pentru audieri.

Avocatii acestuia au declarat ca edilul este suspectat de abuz in serviciu, de la locuinta sa fiind ridicate mai multe ceasuri de valoare, precum si documente privind un teren care ii apartine fostei sale soacre.