Premierul Victor Ponta a declarat joi ca nu comenteaza cauze penale, precizand insa "strict politic" ca, in urma anchetarii lui Marian Vanghelie de catre procurorii DNA, copresedintele PNL Alina Gorghiu "si-a pierdut principalul aliat", scrie Agerpres.

"Nu cunosc si nu pot sa comentez cauze penale. Strict politic, (...) cred ca doamna Gorghiu si-a pierdut principalul aliat, pe domnul Vanghelie, si acum trebuie sa-si caute altul", a declarat premierul Ponta, joi, la plecarea de la evenimentul de deschidere a Targului de Turism al Romaniei, intrebat de jurnalisti cum comenteaza investigatia procurorilor in cazul primarului Sectorului 5.

UPDATE Vanghelia a comentat afirmatia lui Ponta: "E o declaratie de moment. Vorbim pe termen lung cum vor sta lucrurile. Il asigur ca eu nu voi avea probleme. Cred ca probleme vor fi la dansul mult mai mari" a spus el intr-o interventie telefonic la B1 TV.

Procurorii DNA efectueaza joi mai multe perchezitii, inclusiv la locuinta edilului Marian Vanghelie si la Primaria sectorului 5, au declarat surse judiciare.

Sursele citate sustin ca este vorba de fapte comise din 2007 pana in prezent privind lucrari publice ilegale acordate. iar prejudiciul s-ar ridica la o suma foarte mare.