Pe contul de Facebook al Elenei Udrea a fost postat un nou mesaj, semnat "echipa de comunicare", in care se afirma ca prin declaratiile facute marti de procurorul sef DNA, Laura Codruta Kovesi, aceasta "l-a exonerat si mangaiat pe frunte pe Vasile Blaga" dezvaluind astfel "protectia de care se bucura liderii PNL si apropiatii noului presedinte in aceasta perioada".

"Practic, acestia sunt imuni pentru ca este nevoie de ei in vederea schimbarii majoritatii parlamentare", se arata in acest mesaj.

Potrivit sursei citate, declaratia Laurei Codruta Kovesi potrivit careia denunturile nu sunt suficiente pentru arestare reprezinta "o fractura logica evidenta si pentru un copil de clasa intai" in conditiile in care "pe baza denunturilor facute in care se aminteste de Vasile Blaga si alti lideri PNL, in cazurile lui Dorin Cocos si Gabriel Sandu s-a dispus arestul la domiciliu in dosarul Microsoft".

"Ca sa fie foarte clar, Elena Udrea nu se bate si nu ataca institutiile statului: SRI, DNA sau Inalta Curte. Din contra, procurorii si judecatorii sunt oameni in care fostul ministru are incredere ca vor proceda si actiona corect. Singura observatie este ca poate ar fi nevoie de ceva mai mult curaj in aplicarea legii.

Lupta Elenei Udrea este cu sefii a doua institutii: Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea, care exercita puterea in Romania de o maniera oculta.

Elena Udrea nu este si nu va fi vreodata o victima. Cine incearca sa o prezinte ca pe un om infrant greseste amarnic. Ea este insa o tinta evidenta si evolutiile din dosarele sale (inclusiv informatiile aparute ieri in presa) dovedesc cu varf si indesat acest lucru", se mai arata in aceasta postare.