Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, sambata, ca nu se bucura niciodata cand vede femei in catuse, chiar daca sunt adversare politice sau au facut ceva rau, el mentionand ca, in opinia sa, tara care nu gaseste solutii pentru ca o mama cu doi copii sa nu moara in inchisoare e o tara barbara.

Victor PontaFoto: Agerpres

"Eu cred in puterea si necesitatea de a face lucruri bune. Nu inseamna ca cei care gresesc nu trebuie sa plateasca. E foarte bine. Dar nici nu vreau sa cred ca singurul lucru care conteaza intr-o tara este numarul de catuse pe care il pui. Daca as crede acest lucru, m-as alatura doamnei Macovei", a spus Ponta, la o reuniune a femeilor social-democrate, potrivit Mediafax.

El a spus ca, in opinia sa, cei care gresesc trebuie sa plateasca, dar ca toti ceilalti trebuie sa se gandeasca in primul rand la ce pot sa faca bine inainte de a se bucura de raul altuia.

"Vreau sa cred ca aceasta datorie de a face lucruri bune e a noastra si ca nu vom face niciodata greseala de a ne bucura de raul lor", a spus Ponta.

"O sa spun un lucru pentru care o sa fiu foarte criticat, dar m-am obisnuit: nu ma bucur niciodata cand vad femei in catuse chiar daca sunt adversare politice, chiar daca au facut ceva rau si cred ca o tara care nu gaseste o solutie legislativa pentru ca o mama cu doi copii sa nu moara in inchisoare este o tara barbara", a spus Ponta.

"Cand vad un om de afaceri dus cu catuse, zic foarte bine. Dar, ma gandesc si la cati angajati are, ce facem cu acei oameni. Grija mea sunt oamenii", a mai spus Ponta, citat de stiripesurse.ro.