Prim-ministrul Victor Ponta a postat vineri dimineata o fotografie pe contul sau de Instagram in care arata cum se vede Piata Victoriei din biroul sau de la Guvern.

HotNews.roFoto: Hotnews

Un obisnuit al Facebook si, mai nou, al Twitter, Victor Ponta a recurs vineri si la Instagram, unde a postat o panorama a Pietei Victoriei, alaturi de comentariul: "Pentru toti cei care se intrebau cum se vede Piata Victoriei din Guvernul Romaniei".

Pe langa aprecieri si cele peste o mie de Like-uri, fotografia a starnit si reactii mai putin magulitoare.

"Eu stiu ce se vede..., se negrul tevilor de esapament ridicat pe cladiri, din lipsa de interes de a pastra Bucuresti-ul curat, se vede lipsa de organizare in trafic si in parcari, se vede saracia si se aud soaptele, gandul omului neputincios in fata sistemului privat cica. Chinuinduse sa traiasca cu 1000 de lei pe Luna ,alti platind chirie din ei, alti crescand copii din ei nu mai zic intretinerea de platit tot din ei , lipsa locurilor de munca sigure. Eu asta vad in fie care zi......", comenteaza un user, pe pagina de Facebook a premierului.

"De salariatii din primarii si de sporurile noastre care au fost taiate nu se mai aude nimic...cred ca o sa venim noi in Piata Victoriei D-le Prim", adauga un altul.