¬Fostul presedinte Traian Basescu afirma, intr-o postare pe Facebok, ca "Antena 3 si RomaniaTv sunt, in opinia mea, expresia profunda a mizeriei in jurnalism. Sa sugerezi ca as avea firme inregistrate in Panama reprezinta o minciuna." Basescu subliniaza ca "Declar pentru orice roman interesat ca nu am avut niciodata si nici nu am firme sau conturi bancare in strainatate."

Traian BasescuFoto: HotNews / DP

"Faptul ca tandemul Antena 3/RomaniaTV duce o campanie furibunda de denigrare impotriva mea, imi arata ca v-au deranjat cumplit procesele de instaurare a statului de drept care au avut loc in ultimii 10 ani si care, dupa cum constatati, sunt greu de intors. Patronii vostri, Voiculescu si Ghita si-au dorit ca Romania sa fie a lor iar eu "le-am luat-o'' lor si altora ca ei si am lasat-o romanilor la terminarea celui de al doilea mandat", continua fostul sef al statului.

Traian Basescu incheie spunand ca "Voi, (A3 si RTV) puteti continua campaniile mincinoase impotriva mea, a familiei mele si a acelora care au avut curajul sa ma sprijine pina la sfirsit de mandat, dar niciodata nu veti mai putea aduce tara la cheremul unora de teapa lui Voiculescu sau Ghita."