Deputatul Eugen Tomac a fost votat duminica la Congresul PMP presedinte al partidului, iar Dorel Onaca a fost ales secretar general. Cei 700 de delegati prezenti duminica la Palatul Parlamentului, unde a avut loc congresul PMP, l-au ales pe Siegfried Muresan prim-vicepresedinte al PMP, transmite Agerpres.

Eugen TomacFoto: Agerpres

Vicepresedinti ai PMP au fost alesi Clement Negrut, Petru Movila, Adrian Gurzau, Nicolae Ivaschescu, Catalina Buzoianu, Catalin Cristache, Victor Tarhon, Adrian Radulescu, Claudiu Palaz si Gabriel Berca.

"Vom fi un partid care va transmite si va fi vocea celor care vor ca clasa politica sa-i trateze cu respect si sa fie transparenta. Vrem sa fim vocea celor care se uita cu dezamagire la clasa politica. Romania implicata (n.r.- motiunea sa de presedinte) inseamna un alt fel de politica. Ati investit intr-un partid tanar, dar va asigur ca increderea pe care ne-ati acordat-o nu este in zadar. Sunt convins ca impreuna cu Traian Basescu PMP va castiga alegerile si va repune pe harta Romania acolo unde ii este locul, alaturi de celelalte natiuni europene. Vrem sa spulberam acest USL dolofan care s-a diminuat usor si ne plictiseste deja:, a spus Tomac dupa ce s-au anuntat rezultatele alegerilor.