Elena Udrea a promis pe Facebook, marti seara, ca va face seriale cu oameni din politica sau presa care s-au finantat din banii unor persoane acuzate de incalcarea legii si acum expun la televizor "teorii despre justitie, stat de drept sau corectitudinea politicienilor".

Intrebata despre acest lucru la B1 TV, Udrea a oferit cateva nume, afirmand ca mai sunt si altele. "Raluca Turcan, Valeriu Turcan, dl Cristian Rizea de la PSD, dl Oreste Teodorescu", a raspuns aceasta.

UPDATE Oreste Teodorescu: Raspuns delirului amuzant desi ametitor al inculpatului Udrea Elena cu privire la mine

Oreste Teodorescu a replicat acuzatiilor lansate de Elena Udrea si a scris pe pagina sa de Facebook urmatoarele:

Inteleg ca Udrea Elena, inculpat in mai multe dosare penale, suparata rau pe mine ca inca dinaintea primului tur de campanie, in calitate de jurnalist am pus sub semnul intrebarii onestitatea si calitatea domniei sale de candidat la prezidentiale, m-a acuzat astazi ca sunt ofiter acoperit si ca i-am cerut mita. Asta cu ofiterul ma amuza si chiar ma onoreaza (insa ii amintesc fostei doamne Cocos, ca incepand din 2001 eu nu am mai fost angajatul nici unei redactii, toate prestatiile mele au fost realizate prin propria firma, asa ca nu inteleg ce eficacitate ar fi avut acoperirea mea in presa)

Detin niste publicatii, deci sunt propriul meu angajator, iar daca Udrea Elena va aduce probe ca as fi acoperit in propriul meu bussines, negresit ma voi concedia, caci nici eu nu agreez ofiterii acoperit in media). Cu privire la acuzatia ca i-as fi cerut bani, aici intr-adevar m-am cam enervat. In ce calitate i-am cerut eu bani, si daca ea mi-a dat vreun leu, de ce a facut-o?

Eu lucrez in presa de 20 de ani, pe Elena Udrea am cunoscut-o, prin Aurelian Pavelescu, in campania electorala, cand m-a rugat sa nu o mai atac in presa. Raspunsul meu a fost public. Inteleg ca inainte de a fi incatusata, madama arunca cu vitriol in catarea celor care au indraznit sa-i dezvaluie adevarata fata: promiscuitate, mafie, relatii amorale, servicii aduse unor companii straine, minciuna si manipulare. In 2003, Adrian Nastase m-a acuzat ca sunt complice cu clanul Camatarilor, acum pupila sa, Udrea Elena ma inhaiteaza cu Coldea, Rizea si sotii Turcan...Am mai evoluat si eu....ha, ha, ha.

PS: Imi rezerv dreptul sa o actionez in instanta pentru calomnie si insulta, iar banii pe care ii voi castiga sa-mi finanatez ancheta cu privire la conturile domniei sale din Dubai, si mai ales a traseelor nocturne pe care minunea din Plescoi le realiza cu barca de pe intrarea Valului nr. 26, pana la Vila Lac 3…