Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a deuntat, duminica, odata cu lansarea platformei politice "Romania noastra", coruptia din PSD si nepotismul din guvern, sustinand ca deputatul Sebastian Ghita ar fi luat bani de la Victor Ponta, fondurile provenind din redevente de la OMV, potrivit Digi 24.

Marian VanghelieFoto: Agerpres

"Trebuie sa vorbim, indiferent de ceea ce se intampla, spunea dl presedinte Mircea Geoana, de redevente, da, de re-de-ven- te, da, am spus acum cateva seri domnului acela mucalit care se numeste Ghita, Ghita de la portita, si l-am intrebat frumos: stiti cumva de niste bani de la OMV? Si s-a blocat! L-am intrebat: niste bani, de la OMV, luati prin doua off shore-uri...Multa presa s-a suparat si a zis ca nu am fost direct. Sunt direct: sunt niste bani luati pentru redeventele cu OMV, luati de Ghita in numele lui Victor Ponta si lucrurile astea trebuie spuse! Cu curaj!", a afirmat Marian Vanghelie.

Mircea Geoana si Marian Vanghelie au lansat, duminica, la Romexpo, noua platforma politica "Romania noastra". Geoana si Vanghelie, care au fost exclusi din PSD in luna noiembrie, au anuntat ca vor sa lanseze o noua formatiune politica, un nou PSD, ca raspuns la actualul PSD. "Initiativa noastra pentru un nou proiect social-democrat va schimba majoritatea. Vom avea o noua majoritate, vom avea un nou Guvern. Exista un cartel al partidelor traditionale, pe cale sa faca implozie. 91% dintre romani si romance isi doresc un nou proiect de tara. Proiectul nostru politic, "Romania noastra", pe care il lansam astazi in dezbatere publica, este contributia noastra la un nou proiect de tara. Sultanatul politic Ponta se va incheia in cateva saptamani", a spus Geoana in discursul de lansare.