Numele lui Catalin Predoiu apare pe o lista oficiala de participanti la evenimentul de comemorare a victimelor Holocaustului de la Praga, in dreptul sau fiind trecuta, la functie, "Prime Minister of Romania to be elected" (prim-ministru al Romaniei care urmeaza sa fie ales - n.r.), semnaleaza site-ul Bucuresteanul.info.

Catalin PredoiuFoto: Agerpres

Articolul a fost distribuit si de premierul Victor Ponta pe pagina sa de Facebook, cu comentariul: "O situatie ridicola dar care ne arata fff mult despre caracterul oamenilor".

Sursa: Bucuresteanul.info

Catalin Predoiu a dezmintit informatia, intr-o postare pe Facebook.

"Dezmint categoric știrea de mai jos. Am transmis și redacției un drept la replică. Cei care mă cunosc știu că singurul mod în care mă prezint și recomand este foarte simplu: Cătălin Predoiu. Am avut onoarea să fiu invitat la evenimentul în cauză, dar, din motive obiective, nu am participat. Repet, nu am fost prezent la evenimentul despre care se face vorbire în știrea de mai jos. În consecință, nu am avut nicio cunoștință despre modalitatea în care organizatorii au menționat prezența mea în tabelul de participare și nu pot fi făcut responsabil pentru acest lucru".