VIDEO Traian Basescu a trimis Guvernului o plangere administrativa privind locuinta de protocol, avertizand cu se va adresa instantei din cauza ca nu a primit raspuns

de Alina Neagu     HotNews.ro
Duminică, 25 ianuarie 2015, 22:50 Actualitate | Politic


Traian Basescu
Foto: Presidency.ro
Fostul presedinte Traian Basescu a trimis Guvernului o plangere administrativa prealabila in care avertizeaza ca se va adresa instantei judecatoresti daca nu i se acorda o locuinta ca resedinta si un cabinet de lucru, spunand ca el a agreat cele doua vile din Snagov propuse, dar nu a primit raspuns, potrivit unui document obtinut de agentia Mediafax.

Potrivit documentului citat, "subsemnatul Basescu Traian, cu domiciliul ales in vederea comunicarii actelor in strada Stefan Mihaileanu" inainteaza o plangere administrativa prealabila impotriva refuzului Secretariatului General al Guvernului (SGG) si al Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) de atribuire a folosintei gratuite a unei locuinte de protocol, cu destinatia de resedinta, si a unui cabinet de lucru, aratand ca aceste drepturi i se cuvin in calitate de fost presedinte al Romaniei.

In plangere, inregistrata pe 13 ianuarie la cabinetul premierului, Basescu arata ca si-a incheiat cel de-a doilea mandat prezidential la 21 decembrie si ca anterior, la 30 septembrie 2014, a solicitat RA-APPS si SGG, conform legii, folosinta gratuita a unei locuinte de protocol si a unui spatiu cu destinatia de cabinet de lucru.Ca urmare a acestei cereri, la 10 octombrie, RA-APPS a trimis SGG o adresa in care concluzioneaza ca imobilul care indeplineste criteriile de atribuire a destinatiei de resedinta oficiala este Vila 1 A, cu terenul aferent, din Snagov. La 21 noiembrie, RA-APPS, pe baza si a unei comunicari cu Serviciul de Protectie si Paza (SPP), stabileste ca imobilele care indeplinesc in acest moment conditiile pentru impuse de actele normative in vigoare pentru a avea destinatia de resedinta oficiala pentru persoanele care au avut calitatea de sef al statului sunt Vila 1A, cu o suprafata utila de 324 metri patrati si 9.900 metri ptrati curte si Vila 11, cu o suprafata utila de 2.189 metri patrati si 27.412 metri patrati curte.

Cele doua vile se afla in Snagov si apartin RA-APPS.

La aceasta concluzie s-a ajuns prin vizionare a 6 imobile de catre reprezentantii RA-APPS si SPP.

In paralel cu aceasta corespondenta intre institutiile implicate, la 9 decembrie RA-APPS a comunicat Presedintiei demersurile realizate pentru aplicarea legii, anexand si un tabel cu 7 imobile care puteau fi atribuite ca locuinta.

In document, Basescu scrie ca, impreuna cu reprezentantul RA-APPS si SPP, a fost realizata o vizionare a celor 7 imobile privind in special aspectele legate de securitatea cladirii si a demnitarului, dar si starea tehnica aparenta, stabilindu-se de comun acord ca primele cinci imobile din anexa nu corespund criteriilor legale, dar ca ultimele doua imobile din lista, respectiv Vila 11 si Vila 1A, ambele situate in Snagov, corespund acestor criterii, urmand ca RA-APPS sa evalueze starea tehnica reala si sa decida.

"In consecinta, la 10 decembrie 2014 s-a solicitat RA-APPS sa precizeze care dintre cele doua imobile urmeaza a fi puse la dispozitia subsemnatului, in calitate de fost sef al statului roman", scrie Basescu, aratand ca RA-APPS este institutia care trebuie sa propuna un imobil, cunoscand in detaliu starea tehnica si eventuale revendicari de proprietate, tot regia fiind cea care poate evalua care dintre cele doua cladiri genereaza costuri rezonabile de intretinere si functionare, avand in vedere ca acestea revin in totalitate fostului presedinte.

In aceeasi zi de 10 decembrie, a fost reiterata catre RA-APPS solicitarea.

"Cu toate acestea, desi procedura legal parea parcursa, nici pana in prezent nu mi s-a atribuit, conform legii, folosinta gratuita a unei resedinta si a unui cabinet de lucru. In acest sens, subsemnatul a revenit la cererea initial din 30 septembrie, solicitand aplicarea intocmai a Legii 406/2001. Aceasta revenire a fost inregistrata la SGG si RA-APPS la 9 ianuarie. Fac precizarea ca, in conformitate cu Legea 406/2001, aveati obligatii legale pentru atribuirea unei locuinte de protocol si a unui spatiu de lucru incepand cu 21 decembrie", scrie Basescu in plangerea catre Guvern, aratand ca Guvernul, SGG si RA-APPS nu au respectat legea.

In concluzie, Basescu reitereaza cererea de atribuire a unei locuinte, in mod rezonabil, avand in vedere ca toate cheltuielile de intretinere si functionare vor fi suportate de el, si avertizeaza: "In cazul in care aceasta solicitare legala nu se va solutiona la nivel administrativ-institutional, ma vad nevoit sa ma adresez instantelor judecatoresti competente, cu toate consecintele ce vor decurge din acest demers judiciar, pentru recunoasterea unor drepturi ce mi se cuvin, in baza legii, similar celorlalti sefi de stat care beneficiaza in prezent de drepturile conferite de Legea 406/2001", incheie Basescu.

La 7 ianuarie, Guvernul a prezentat o lista transmisa, in luna decembrie, de RA-APPS catre Traian Basescu incluzand sapte case pe care acesta sa le utilizeze ca resedinta dupa incheierea mandatului de presedinte al tarii, printre care si doua vile in Snagov, Guvernul spunand atunci ca Basescu a refuzat unele dintre case si nu a raspuns pentru altele.

Pe lista au fost propuse apartamentul cu sase camere din Bulevardul Constantin Prezan, din cladirea in care Traian Basescu a locuit, la etaje diferite, cu Adrian Nastase si Nicolae Vacaroiu (cu o suprafata de 279 metri patrati), Vila 11 din Snagov, Vila 1A din Snagov (472 metri patrati), un spatiu cu cinci camere si inca trei camere de serviciu din strada Orbescu (440 metri patrati), un imobil cu 9 camere din strada David Praporgescu (295 metri patrati), un apartament cu 5 camere din strada Barbu Delavrancea (280 metri patrati) si un apartament cu 8 camere din strada Lev Tolstoi (273 metri patrati).

Ulterior, la finele lunii decembrie, Vila 1A, dotata cu piscina, a fost acordata Autoritatii Nationale pentru Persoanele cu Dizabilitati, iar Vila 11 a fost scoasa la vanzare la 19 ianuarie, pentru aproape 4 milioane de euro.

In urma cu o saptamana, premierul Victor Ponta a apreciat ca Basescu o sa isi aleaga, pana la urma, o locuinta din ce mai are RA-APPS, adaugand ca fostul presedinte este "un client foarte cusurgiu". Ponta arata de asemenea ca Basescu nu a raspuns la oferta RA-APPS cuprinzand lista cu locuinte.

Legea stabileste ca persoanele care au avut calitatea de sef al statului roman beneficiaza pe durata vietii de folosinta gratuita a unei locuinte de protocol, cu destinatia de resedinta, care cuprinde si un spatiu cu destinatia de cabinet de lucru, incadrat cu un post de consilier si un post de secretar, de o indemnizatie lunara in cuantum egal cu 75% din indemnizatia acordata presedintelui in exerciti, de paza si protectie, precum si de folosinta gratuita a unui autoturism, asigurate permanent de Serviciul de Protectie si Paza.

Modalitatile concrete de exercitare a acestor drepturi trebuie stabilite prin hotarare a Guvernului.

Legea mai prevede ca locuinta de protocol nu poate fi resedinta pe care titularul a avut-o ca presedinte in functie.

Vilele RA-APPS de la Snagov au fost subiect de discutie, pe finalul anului trecut, intre premierul Victor Ponta si presedintele Traian Basescu, Ponta spunand ca fostul presedinte nu va primi dreptul de a se muta intr-un astfel de spatiu, iar Basescu precizand ca el nu a cerut o vila anume, ci un imobil adecvat, conform legii.

Traian Basescu trebuie sa paraseasca vila Lac 3 in maximum 60 de zile de la incheierea mandatului prezidential.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

15755 vizualizari

 • +48 (76 voturi)    
  Ponta expulzat din tara (Duminică, 25 ianuarie 2015, 23:03)

  Andrei [anonim]

  Este dreptul d-lui, asa cum au si Iliescu-comunistul si Constantinescu-invinsul de servicii. Poate astia nu merita atatea privilegii, dar dl Basescu dupa 10 ani de mandat, cu atatea secrete de stat nu poate sa nu aiba o locuinta potrivita in caz de ceva. Serviciile, spionajul sunt in floare si la noi,atenti!

  Ponta trebuie linsat, nu dat in judecata. Acest alabanezo-mongloid-evreu trebuie izgonit si din tara cu tot cu neamul lui. Dl Presedinte Basescu are merite,este cel mai mare si redutabil presedinte de stat pe care l-a avut Romania,iar acest infantil taran din Gorj nu face legea ca pe batatura lui. Base nu-l ierta!
  • +32 (46 voturi)    
   Si eu sunt pentru (Luni, 26 ianuarie 2015, 1:46)

   CititorulComentator [utilizator] i-a raspuns lui Andrei

   Linsarea plagiatorului.
   • -18 (32 voturi)    
    Iar eu sunt pentru linsarea prostilor (Luni, 26 ianuarie 2015, 8:01)

    xrogo [utilizator] i-a raspuns lui CititorulComentator

    de mai sus!!!
   • +6 (6 voturi)    
    Si haita de la L3 s-a prostit. Fabulos! (Luni, 26 ianuarie 2015, 11:54)

    Ciobanul Bucur [utilizator] i-a raspuns lui CititorulComentator

    S-a prostit de tot. Fabulos! Nu stiu ce e cu ei. Cutremurator! I-am remarcat mereu ca adevarati artisti ai manipularii, stiind sa se faca (Fabulos!)credibili (pentru cei spalati pe creier, bineinteles), dar aseara au fost lamentabili, prezentand adresa lui Basescu. Fabulos! Oricat s-a scremut Gadea sa tina o predica asa cum a invatat el la scoala de predicatori, nu i-a reusit nimic. Cutremurator! Fabulos si cutremurator!
  • -11 (21 voturi)    
   Ia uite cîţi tăntălăi ... (Luni, 26 ianuarie 2015, 8:26)

   LianBerthold [anonim] i-a raspuns lui Andrei

   ... ţi-au dat plusuri pe-aci!

   Apropo de linşaj, nu vrei tu, tati, să iei un Kalaşnikov în mînă şi să dai năvală în sediul guvernului şi să-i măcelăreşti pe toţi? Ştii tu, Kouachi brothers-style.

   După aia, o să mor de rîs văzîndu-i pe toţi ipocriţii cu "Je suis Victor Viorel" în piept ...
  • -9 (19 voturi)    
   Are merite..e cel mai mare.. (Luni, 26 ianuarie 2015, 10:12)

   cristian_n [utilizator] i-a raspuns lui Andrei

   Cel mai redutabil...
   Argumentati va rugam...sa ne luminati si pe noi de unde atatea adjective.
   Omul a mai "tirat" o casa de la stat...fosta vila de protocol a lui Verdet,comunist de-al lui.
   Si acuma mai vrea inca una.
   Redutabil,nu-i asa?
 • -46 (72 voturi)    
  știre de ultimă oră (Duminică, 25 ianuarie 2015, 23:09)

  Mazeta [utilizator]

  Incredibil gestul președintelui Băsescu! A anunțat că renunță la dreptul său de a primi o vilă de protocol de la statul român în semn de solidaritate cu toți oamenii săraci din România. Bravo, domnule președinte!
  • +27 (35 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Duminică, 25 ianuarie 2015, 23:39)

   [anonim] i-a raspuns lui Mazeta

  • +30 (34 voturi)    
   umor ieftin (Luni, 26 ianuarie 2015, 1:09)

   Withdrawal [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   sper ca e o gluma, nu ?

   Adevarul este ca poporul roman, cetatenii lui, atat cei saraci cat si cei bogati, prin autoritatile Statului Roman, trebuie sa puna la dispozitia oricarui fost Presedinte o resedinta de serviciu, si paza. Pentru repsectul fata de meseria pe care a facut-o, dar sipentru faptul ca detine multe informatii , secrete, si parghii nationale si internationale care pot fi de folos statului si poporului roman.

   Stiu ca iti place sa faci glume ieftine cu B, dar se refera la toti presedintii romani.

   Nu cred ca ai vrea intr-o zi pe un Sobaru, Badea, sau Dogaru sa il alerge pe oricare fost "Escu" cu batul pe strada, sau sa ii organizeze plimbari, sau sa ii organizeze un proces de 90 de minute cu executarea imeadiata a pedepsei ...

   Nu crezi ?
  • +13 (19 voturi)    
   incredibil (Luni, 26 ianuarie 2015, 7:44)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   @mazeta exista !!! inca!!!
   si face si poante!!!
   proaste, ce-i drept, dar ce sa-i ceri daca n-are?
 • +47 (61 voturi)    
  Circ provocat de V.Ponta (Duminică, 25 ianuarie 2015, 23:09)

  Fane Babanu [utilizator]

  Nu a putut sa lupte contra lui Base si s-a gasit acum dupa terminarea mandatului sa-l intepe tocmai cu chestia asta. Bai Ponta , intelege odata ca niciunul nu vrea sa te mai vada ? Nici pe tine, nici pe Sebi , nici Varanul si nici toti acolitii vostrii.
  • +14 (22 voturi)    
   dupa o simpla (Luni, 26 ianuarie 2015, 7:46)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui Fane Babanu

   vizualizare a locatiilor oferite fostului presedinte, iti dadeai seama ca tonta se razbuna.
   si cum razbunarea e arma prostului....qed.
   • +12 (12 voturi)    
    poate n-ar fi rau sa... (Luni, 26 ianuarie 2015, 11:38)

    Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui nahir

    ... se faca o comparatie si cu ce au primit ceilalti presedinti, dinaintea lui Base!
  • +20 (24 voturi)    
   Ponta un scandalagiu notoriu! (Luni, 26 ianuarie 2015, 9:09)

   Audit [utilizator] i-a raspuns lui Fane Babanu

   Se vede acum clar ca nu el era scandalagiul pe vremea lui Base.
   Acum vreo 2 zile, Plagiatorul, la solicitarea legala si de bun simt a PNL-ului de a organiza alegeri pentru circumscrptiile asanate de DNA, Plagiatorul, repet, spunea ca PNL se tine de scandaluri in loc sa discute cu el despre legislatie.
   Cineva ar trebui sa ii spuna acestui om bolnav de basescu, ca pentru locurile vacantate nu poti organiza decat dupa aceleasi reguli dupa care ai organizat anterior. Legea electorala sau codul il discuti pentru alegerile ce vor urma, integral pentru toate circumscriptiile. Cat de ponta poti sa fii ca sa iti imaginezi ca alegi un deputat de pe un loc vacant dupa reguli noi cand vor fi trasate altfel circumscrptiile pentru ca banuiesc ca nu vor fi 700 si in viitor!

   Repet, Ponta e bolnav, tupeist iar daca il mai baga mult in seama KI, chiar si institutional, dam in hepatita.
  • +8 (8 voturi)    
   nu-i circ, e magarie marca Monta (Luni, 26 ianuarie 2015, 12:41)

   Gobelin [utilizator] i-a raspuns lui Fane Babanu

   adica pe 10 Decembrie, cand a vazut ca SPP a cerut pentru Basescu una din cele doua vile, ii pune pe cei de la ANAF sa atribuie una din vile nu-s carei autoritati, iar pe cealalta sa o scoata la vanzare.
   curat murdar, coane Puie!
 • +38 (50 voturi)    
  Normal1 (Duminică, 25 ianuarie 2015, 23:28)

  Impotriva prostiei din tara [utilizator]

  Pe Antena 3 la Gadea premierul mintea ca ii propunea case lui Traian Basescu, in realitate se mintea in stil uselist. Atat timp cat se va minti, Romania va avea sansa sa fie ca Grecia!
  • +6 (8 voturi)    
   ca se minte... (Luni, 26 ianuarie 2015, 10:59)

   Delia13 [utilizator] i-a raspuns lui Impotriva prostiei din tara

   ... e ceva normal (pt ei), ca ii este acceptata minciuna (de catre noi toti) e mult mai grav!
 • -38 (58 voturi)    
  Diversiune (Duminică, 25 ianuarie 2015, 23:41)

  Azra [utilizator]

  Istoria asta cu plangerea este o noua diversiune in stilul tipic lui T. Basescu, avand doua obiective: Primul, asa cum a facut de multe ori in ultimii 10 ani cand era intr-o situatie dificila si pentru a se eschiva, lansa in mod public, cu mult zgomot publicitar o alta istorie controversata, care capta imediat atentia mass media pentru cateva zile ,saptamani, timp in care prima problema care il viza in mod direct se estompa si disparea din atentia publica; evident, cea de a doua "istorie" era urmata la scurt timp de o alta, la fel de bine orchestrata si, in acest sitem de suveica,T.B.facea slalom printre bilele care il vizau si iesea nevatamat din clenciul mass media.
  In cazul de fata, PLANGEREA ADMINISTRATIVA urmareste sa deturneze atentia de la decizia rapida si pripita a procurorilor DNA de a inchide dosarul FLOTA, decizie care a creat o stupoare generala in tara, data fiind imensa paguba suferita de statul roman prin volatilizarea flotei si pentru care DNA nu a gasit responsabili, desi sarcina principala a procuraturii, conform legii este sa apere interesele statului!. Am observat deja ca mass media s-a aruncat imediat sa comenteze aceasta plangere administrativa si exista toate sansele ca prin continuiarea unor dezbateri publice pe aceasta tema, inchiderea dosarului FLOTA sa fie data uitarii.
  Cel de al doilea obiectiv este de fapt o supralicitare, in privinta casei dorite(si nemeritate), pentru ca, in final, Guvernul sa ii dea una din cele doua pe care le-a mentionat.Nu ar trebui sa i se dea nimic pentru ca are case destule. Este cineva mai presus de lege?Iar acea lege care prevede acordarea unei locuinte cuiva care isi termina mandatul prezidentialTREBUIE URGENT ABOLITA. Angela Merkel locuieste tot in apartamentul unde sta si inainte, si isi plateste cheltuielile de intretinere lunare iar statul german, care este net mai bogat nu da pomeni fostilor presedinti.
  • +17 (25 voturi)    
   norocul tau (Duminică, 25 ianuarie 2015, 23:50)

   Adrian_. [utilizator] i-a raspuns lui Azra

   este ca prostia nu doare.
  • +22 (30 voturi)    
   Stupoare generala in tara? (Luni, 26 ianuarie 2015, 0:21)

   Alius [anonim] i-a raspuns lui Azra

   "Tara" nu este studioul latrinelor. In dosarul "Flota", toti au fost achitati si mai ramasese Basescu, datorita imunitatii prezidentiale, caci altfel se inchidea demult. Deci, unde este stupoarea?
  • +18 (24 voturi)    
   diversiune (Luni, 26 ianuarie 2015, 1:00)

   mercedes [utilizator] i-a raspuns lui Azra

   Azra esti varza
  • +23 (31 voturi)    
   ?? (Luni, 26 ianuarie 2015, 1:40)

   Withdrawal [utilizator] i-a raspuns lui Azra

   1.Cu ce este in dificultate, Dosarul Flota a fost inchis de DNA pentru ca faptele nu exista. In timp ce tu iti faci griji pentru un dosar inchis , sunt zeci de dosare deschise , cu probe si interceptari publice, care ar trebui sa te intereseze.

   http://anticoruptie.hotnews.ro/

   2. Legea este in vigoare azi, si azi trebuie respectata. Daca tu consideri ca trebuie schimbata, traiesti intr-un sistem democratic, si daca iti gasesti sustinatori, ai posibilitatea de a candida, a fi ales/aleasa si a face legi. Esti capabil/a ?
   • -4 (14 voturi)    
    !.Faptele nu exista,dar nici (Luni, 26 ianuarie 2015, 8:05)

    xrogo [utilizator] i-a raspuns lui Withdrawal

    flota nu exista,concluzie,ceva scartie!!!
    2.Legea spune sa i se dea ceva,nu ce cere individul asta corupt si tupeist!!!
    • +10 (14 voturi)    
     nici Tractorul Brasov (Luni, 26 ianuarie 2015, 9:32)

     AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

     Semanatoarea Bucuresti sau Aro Campulung nu mai exista.
     Inseamna ceva? A intrat cineva la puscarie pentru asta? sau ar trebui sa intre fiindca nu le-a privatizat la timp si le-a lasat sa ajunga in stadiul de fiare vechi. Nu ne vindem tara!
     • +4 (6 voturi)    
      da! (Luni, 26 ianuarie 2015, 11:40)

      Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui AliKimiku

      Ar trebui sa intre cineva la puscarie si pentru acelea!!
  • +2 (2 voturi)    
   regele Mihai ce zici a primit ceva de la saracul (Luni, 26 ianuarie 2015, 14:40)

   ty [utilizator] i-a raspuns lui Azra

   stat roman?
 • -16 (30 voturi)    
  Domenii de ales? (Luni, 26 ianuarie 2015, 0:34)

  DaniAndi [utilizator]

  Dar de "domeniile" de la Rahova, Poarta Alba, Jilava, Gherla, de astea nu a auzit? Poate daca mai refuze multe, sa i se ofere si astea :)
  • +10 (14 voturi)    
   la domeniile (Luni, 26 ianuarie 2015, 7:49)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui DaniAndi

   mentionate de tine, si-a facut, dupa cum vezi zilnic aproape, la stiri, rezervari, toata floarea cea vestita a usl, in frunte cu membrii marcanti ai psd.
 • +12 (18 voturi)    
  Judecati singuri (Luni, 26 ianuarie 2015, 7:48)

  Dana Bob [anonim]

  Aseara la RTV, post pe care nu cred ca il puteti acuza ca ar fi pro Basescu , o reportera spunea ca a vazut casele oferite de guvern si ca acestea ar fi intro stare precara!
  Acum judecati !
 • +14 (18 voturi)    
  Bietu' guvernu' dr. ponta, (Luni, 26 ianuarie 2015, 8:06)

  ofCAER [utilizator]

  il bintuie stafia lu' Base si de dincolo de... Cotroceni!
 • -7 (17 voturi)    
  tupeu de golan (Luni, 26 ianuarie 2015, 8:11)

  deveselu [utilizator]

  foștii președinți stau în niște viile modeste el nu, vrea ceva de lux și cu ieșire pe lac și doua, pai zicea ca nu sta cu căciula întinsă acum ce face stă ca asistatul la pomana statului
  • +3 (3 voturi)    
   Era sa-ti dau un plus... (Luni, 26 ianuarie 2015, 11:49)

   midufi [utilizator] i-a raspuns lui deveselu

   Cand ai spus "tupeu" si "golan" credeam ca te refereai la pm...
 • -8 (20 voturi)    
  Băsescu, ţăran pînă la capăt! (Luni, 26 ianuarie 2015, 8:22)

  LianBerthold [anonim]

  Atîta îl duce mintea, săracu' ...
  • -2 (10 voturi)    
   nu tzaran! (Luni, 26 ianuarie 2015, 11:42)

   Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui LianBerthold

   Tzaranoi!
   Ce ai cu tzaranii? sunt persoane, in general, onorabile, modeste, muncitoare... ;)
 • -6 (18 voturi)    
  Raspuns pt. withdrawal, Alius , Adrian (Luni, 26 ianuarie 2015, 9:41)

  Azra [utilizator]

  Sunteti niste fosti yes-meni; ar trebui sa mai termnati cu prostiile ca se schimba vremurile. Exista o singura intreare care asteapta raspuns: unde a disparut flota de 3-4 miliarde de dolari si cine raspunde pentru asta?
 • -3 (13 voturi)    
  sa i se dea ceva pe masura realizarilor (Luni, 26 ianuarie 2015, 11:01)

  amycus [utilizator]

  Totusi, omul asta a ajutat tara, fiind la conducere de 25 ani. Sa i se dea pe masura realizarilor:
  A fost ministru al transporturilor. Sa i se ofere in folosinta un vapor din flota si sa fie denumita cu numele sau marea autostrada ctitorita sub mandatul sau de ministru.
  A fost primar al Bucurestilor. Sa i se ofere o locuinta in Bucuresti. A,asta si-a dat singur.
  A fost presedintele tarii. Sa se faca o cheta nationala si sa i se ofere beneficii proportionale cu realizarile: cresterea datoriei publice externe cu 30 mld euro.
  Doar nu vreti sa apeleze iarasi la Casuneanu sau Popoviciu pt. niste imobile. A fost totusi seful statului, ce naiba!
 • +3 (7 voturi)    
  daca n-a fost primar la Snagov... (Luni, 26 ianuarie 2015, 11:02)

  amycus [utilizator]

  isi dadea singur o locuinta si acolo.
  dar poate candida, cine stie...
 • +6 (12 voturi)    
  Nu se poate (Luni, 26 ianuarie 2015, 11:26)

  verid [utilizator]

  A aparut un dobitoc la Realitatea Tv,astazi de dimineata ,care spunea ca nici nu I se cuvine lui Basescu,ca nu trebuie sa se respecte legea si ca in general are trebui sa se multumeasca cu orice.Am sters si Realltatea TV din grila si am trimis-o in neant alaturi de celelalte jeguri,A3 si RTV.Totusi nu pot sa nu ma intreb de unde apar imbecilii astia?
 • +2 (2 voturi)    
  posibila solutie satisfacatoare (?!?) (Luni, 26 ianuarie 2015, 12:30)

  capitan [utilizator]

  daca tot vrea o casa ca si ceilalti sefi de stat, atunci sa propuna si sa faca schimb de domiciliu cu domnul Iliescu. Acesta s-a bucurat si el de doua mandate prezidentiale : :)
  "ma vad nevoit sa ma adresez instantelor judecatoresti competente, cu toate consecintele ce vor decurge din acest demers judiciar, pentru recunoasterea unor drepturi ce mi se cuvin, in baza legii, similar celorlalti sefi de stat care beneficiaza in prezent de drepturile conferite de Legea 406/2001", incheie Basescu."


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by