Prim-vicepresedintele PNL Mihai Razvan Ungureanu a fost numit consilier personal al presedintelui Klaus Iohannis, au declarat pentru Mediafax surse din Administratia Prezidentiala.

Mihai Razvan UngureanuFoto: Hotnews

"Presedintele Romaniei l-a numit pe domnul Mihai Razvan Ungureanu consilier personal, functie onorifica neretribuita" a anuntat Niculescu Bran pe Facebook.

Ungureanu a postat si el, ulterior, un mesaj pe Facebook in care afirma ca isi va continua activitatea de senator: "Prin decizia Presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, am fost astazi numit in functia de consilier personal al Presedintelui. Functia este neretribuita. Imi voi continua activitatea politica in calitate de senator de Arad in Parlamentul Romaniei si ca Prim-vicepresedinte al PNL".

La sfarsitul lunii noiembrie, Mihai Razvan Ungureanu declara, la Iasi, intrebat daca ar putea prelua sefia Cancelariei prezidentiale, ca nu confirma, dar nici nu infirma acest lucru si ca presedintele ales Klaus Iohannis isi va prezenta singur echipa. "Nu confirm, dar nici nu infirm. Presedintele Klaus Iohannis isi va prezenta singur echipa. Voi fi aproape de el, indiferent de pozitia mea", spunea atunci Ungureanu, potrivit Mediafax.

El este in prezent senator.