Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu ironizeaza postarea Tatianei Niculescu Bran, in care purtatoarea de cuvant a presedintelui Klaus Iohannis se plangea de atmosfera de la Palatul Cotroceni. Intr-o postare pe Facebook, Lazaroiu scrie ca "a uitat purtatoarea de cuvant sa mentioneze parcul de masini invechit de la Cotroceni. Probabil n-au avut ocazia sa circule suficient de mult".

"Cu banii care se cheltuie pentru service timp de doi ani se pot cumpara masini noi. Dar cine va face anuntul ca Palatul Cotroceni si a cumparat masini noi? Mai e bugetul Administratiei Prezidentiale care s-a diminuat de la un an la altul. Noi ne-am ferit sa ne plangem. Poate de aia a si fost bugetul asa mic", mai scrie Lazaroiu.

Reamintim ca purtatorul de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, Tatiana Niculescu Bran a scris, duminica, o postare pe Facebook, intitulata "Cotroceni- 25 de ani de ", in care arata ca, strabatand culoarele Palatului, intelegi cat de urgenta e nevoia de schimbare a administratiei si nu numai. Postarea Tatianei Niculescu Bran incepe cu titlul "Cotroceni - 25 de ani de - Prima mea saptamana la Palatul Cotroceni: intre intepenirea institutiei si nerabdarea de a vedea cat mai curand semnele schimbarii".