Presedintele Klaus Iohannis se intalneste la Palatul Cotroceni cu trei ministri, a anuntat purtatorul de cuvant al acestuia, Tatiana Niculescu Bran, pe Facebook.

UPDATE 13.05: Potrivit B1 TV, Victor Ponta se afla la Palatul Cotroceni. Intalnirea nu fusese anuntata. Potrivit unor surse citate de Mediafax, premierul a plecat la Cotroceni imediat dupa sedina de guvern.

UPDATE 13.55: Victor Ponta, pe Twitter: "Am avut intalnirea saptamanala cu presedintele Iohannis - subiectele obisnuite de colaborare institutionala! Si urari de La multi ani"

"La invitatia Presedintelui Romaniei, se desfasoara in aceste zile la Palatul Cotroceni o serie de intalniri intre Presedinte si ministrii Afacerilor Interne, Apararii Nationale si Externelor.

Se discuta domeniile de care Presedintele este direct responsabil: securitatea nationala, apararea si politica externa in cadrul unei prime luari de contact cu activitatea ministrilor Gabriel Oprea, Mircea Dusa si Bogdan Aurescu si a celor trei ministere pe care acestia le conduc," se arata in mesajul purtatorului de cuvant.