Premierul Victor Ponta s-a declarat duminica bucuros ca se incheie o perioada de dispute si scandal si si-a exprimat speranta ca pe viitor "putem fi mult mai buni".

"Am fost fericit in 22 Decembrie 1989 pentru ca se incheia o perioada neagra pentru noi toti / sunt bucuros ca in 21 Decembrie 2014 se incheie o noua perioada (de 10 ani) de dispute, scandal, dezbinare, ura si suferinte inutile. Si azi, ca si in urma cu 25 de ani, am speranta ca putem fi mult mai buni in viitor", a postat prim-ministrul pe contul sau de Facebook, potrivit Agerpres.

Pe de alta parte, Ponta a apreciat ca saptamana care s-a incheiat a fost una foarte buna, in care Guvernul a primit "un vot masiv de incredere, a fost votat bugetul iar Romania are un presedinte legitim".

"O saptamana lunga, dar foarte buna pentru noi toti. 1 - am primit un vot masiv de incredere in Parlament pentru o Agenda de actiuni guvernamentale ambitioase in 2015-2016; 2 - a fost aprobat Bugetul pe anul 2015 (fara taxe si impozite, cu toate masurile sociale promise si adoptate, cu cel mai mic deficit bugetar si cei mai multi bani pentru investitii din istoria noastra); 3 - avem din nou, dupa mai mult de 2 ani, un presedinte legitim (chiar daca i-am fost adversar si nu l-am votat, dl. Iohannis este un presedinte legitim, si asta este esential)", a argumentat premierul.