Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, ca el si Victor Ponta pregatesc "surprize placute" pentru partid, in perioada care a ramas pana la congresul din martie 2015, el aratand ca vor "incepe" cu colegii care nu au stiut sa gestioneze puterea pe care au avut-o, transmite Mediafax.

"Deocamdata Victor Ponta a ales sa conduca Guvernul. Este presedintele PSD si pana la congres sa fiti siguri ca si Victor Ponta si eu vom pregati surprize placute pentru acest partid. Trebuie sa facem pas cu pas si cu rabdare. Va asigur ca si Victor Ponta si eu vom alege ceea ce trebuie pentru acest partid", a spus Dragnea, intrebat ce ar trebui sa aleaga Ponta: functia politica sau cea administrativa.

El a spus ca se va "incepe" cu colegii de partid care nu au stiut sa gestioneze puterea pe care au avut-o.

"O sa incepem asa cum se incepe in mod normal: de la ceea ce ne-a creat cele mai mari probleme si, dupa parerea mea, in multe cazuri nedrept. Dar sunt unii colegi de-ai nostri care nu au stiut sa gestioneze o putere care a parut foarte mare, din pacate", a adaugat Dragnea.

El a spus ca acest "proces" nu va dura mult si va continua, dar nu neaparat cu "sange sau cu foarte mult scandal".

"E un proces care dureaza. Nu va dura foarte mult, e un proces care a inceput ieri in partid si care va continua nu neaparat cu sange, nu neaparat cu foarte mutl scandal", a mai spus Dragnea.