UDMR ar putea vota Guvernul restructurat, declara intr-un interviu la RFI vicepresedintele politic Laszlo Borbely. El mai spune ca Uniunea nu are ce discuta "in momentul de fata" despre o motiune de cenzura. Borbely mai precizeaza ca UDMR nu este interesata acum de o discutie despre formarea unui Guvern cu PNL.

Laszlo Borbely subliniaza ca "primul eveniment politic se pare ca va fi cand noul Guvern va veni in Parlament si va fi un vot in Parlament. Noi am spus ca totusi in momentul de fata ar fi bine sa avem o stabilitate, deci nu cred ca va fi o problema, chiar daca suntem in Opozitie, sa votam pentru noul Guvern, pentru ca in momentul de fata se pare ca nici Opozitia nu e foarte interesata de a guverna".

Intrebat daca asta inseamna ca UDMR va vota Guvernul restructurat, vicepresedintele politic al Uniunii a raspuns: "Va trebui sa mai discutam aceasta problema. In cadrul grupului parlamentar am avut o prima discutie, dar eu nu vad un impediment in momentul de fata sa dam vot favorabil pentru acest Guvern, evident ca o decizie se va lua la nivelul UDMR-ului".

Continuarea pe www.rfi.ro.