Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca Mircea Geoana si Marian Vanghelie au format un grup mafiot, ei fiind singurii membri care au mai ramas in cadrul grupului, si ca stia de faptul ca acestia intentioneaza sa-si faca un partid inainte de excluderea lor din PSD.

"Asta ca vor sa faca partid se stia dinaninte. Si asta a fost probabil una din cauzele care a generat acel vot aproape unanim, cu exceptia a doua voturi. Nu este nicio noutate pentru noi, le dorim succes", a spus Dragnea despre Geoana si Vanghelie, potrivit Mediafax.

El si-a manifestat speranta ca parlamentarii PSD nu li se vor alatura lui Geoana si Vanghelie. "Or fi cateva cazuri, dar din cate stim noi, nu se vor alatura", a spus Dragnea.

Intrebat cum raspunde acuzatiilor facute de Marian Vanghelie referitoare la firma Tel Drum, pe care ar controla-o, Dragnea a raspuns: "Nu-i raspund domnului Vanghelie pentru ca nu poate sa acuze, nu e in situatia de a face acuzatii. A facut parte dintr-un grup mafiot, au mai ramas doi insi in grupul asta mafiot, dumnealui si cu domnul Geoana".

Comitetul Executiv National al PSD a votat, saptamana trecuta, excluderea din partid a lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova.