Marian Vanghelie a cerut vineri autoritatilor sa verifice stenogramele convorbirilor din ultimele sase luni dintre Victor Ponta, Liviu Dragnea, Titus Corlatean si strategul de campanie al PSD, Bogdan Teodorescu, despre votul in diaspora. "O sa vedeti ce discutau ei despre cum sa nu se faca sectii de vot in strainatate", a spus Vanghelie la B1 TV.

Intrebat daca are informatii ca Victor Ponta ar fi interceptat telefonic, Marian Vanghelie a precizat ca el se refera la faptul ca "se pot scoate (convorbirile), sunt sase luni in care stau aceste interceptari la Vodafone".

Marian Vanghelie a mai sugerat ca unul dintre Victor Ponta, Liviu Dragnea si Sebastian Ghita ar avea probleme in dosarul Alinei Bica, fostul procuror sef al DIICOT aflata in prezent in arest preventiv.

Primarul sectorului 5 le-a recomandat ziaristilor sa-i intrebe pe cei trei daca "dorm bine in dosarul Alina Bica, sefa DIICOT".

"E bine sa-i intrebati si uitati-va la ei si vedeti care dintre ei are probleme, ca nu au toti trei, decat unul (sic!)", a spus acesta.

In opinia sa, demisia lui Sebastian Ghita din PSD este doar un "alt tip de aranjament gen Dubai".

O alta acuzatie formulata de Marian Vanghelie este legata de legatura lui Liviu Dragnea cu compania Tel Drum din Teleorman, celebra pentru contractele de asfaltare cu statul.

"Daca ar manageria Dragnea si campania cum manageria Tel Drum ne mergea foarte bine".

"Cea ai mare greseala a lui Ponta, un copil imatur care nu s-a trezit la realitate, este ca trateaza toate problemele superficial si a tratat superficial si relatia cu mine", a mai spus Vanghelie, care a precizat ca va contesta in instanta decizia comitetului executiv al PSD prin care a fost exclus din partid.