Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a declarat miercuri seara, la Realitatea TV, ca pentru PSD ar fi mai bine sa iasa de la guvernare, dar nu este convins ca acest lucru ar fi bun si pentru Romania.

In urma esecului la prezidentiale, "pentru partid ar fi bine sa iesim de la guvernare azi. Pentru Romania nu sunt la fel de sigur", a spus acesta.

Robert Negoita s-a intrebat in acest context ce se va intampla daca se va ajunge ca oamenii sa ceara in strada plecarea de la guvernare a PSD.

Pe de alta parte, Negoita a avansat ideea ca persoanele condamnate pentru diverse infractiuni financiare sa poata plati o suma de bani statului pentru a scapa de puscarie, ramanand insa cu cazier, in conditiile in care "un om in puscarie costa mai mult decat o persoana cu handicap".

"Aveti de platit atat, asta e suma si nu mai intrati acolo la mititica", a spus el, precizand insa ca este vorba doar de prima condamnare.

"La a doua te duci ca ai nevoie sa te reculegi", a continuat Negoita, adaugand ca banii astfel colectati la bugetul statului ar trebui folositi pentru intarirea institutiilor de control cu rol in combatarea acestor infractiuni.