Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca este "trist", ca ii pare foarte rau pentru cei care l-au sprijinit in alegeri si a aratat ca in zilele urmatoare "o sa stea putin cu familia sa, care sufera mai mult decat el". "Bineinteles ca sunt trist, imi pare foarte rau pentru cei care m-au sprijinit, pentru cei care au crezut. In acesta seara, zilele urmatoare, o sa stau putin cu familia mea, care sufera mai mult decat mine, dar maine avem sedinta de Guvern si de saptamana viitoare ne facem datoria", a precizat Ponta, citat de Mediafax.

Victor PontaFoto: Agerpres

El i-a rugat pe ziaristi sa nu se supere daca nu o sa raspunda la intrebari, aratand ca toate intrebarile acum sunt pentru noul presedinte Klaus Iohannis. "Va rog sa nu va suparati, dar n-as vrea sa mai stau la intrebari acum, cu siguranta o sa va raspund la toate intrebarile, acum insa toate intrebarile sunt pentru noul presedinte, domnul Iohannis, iar eu pot doar sa va asigur de faptul ca mi-am dorit cel mai mult ca in Romania presedintele si primul-ministrul sa lucreze impreuna pentru tara, eu pot sa fac lucrul asta si cred ca va putea sa-l faca si domnul Iohannis", a adaugat Victor Ponta.

Klaus Iohannis a obtinut 54,50% din voturi la turul doi al alegerilor prezidentiale, iar Victor Ponta a fost votat de 45,49% dintre alegatorii care s-au prezent la urne, conform rezultatelor partiale anuntate, luni, de BEC, dupa centralizarea a 99,07% din procesele verbale.