Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a postat, luni, un mesaj ironic pe Facebook, in care spune ca doljenii, care au votat in proportie de 60% cu Victor Ponta, "asteapta ca Diaspora sa vina acasa dupa ce si-a luat tara inapoi" si le pun la dispozitie "terenul gratis si lipsa taxelor locale", potrivit Mediafax.

Lia Olguta VasilescuFoto: Agerpres

"Asteptam Diaspora acasa dupa ce si-a luat tara inapoi si locurile de munca promise, astfel incat somajul sa fie zero, ca la Sibiu... Noi punem la dispozitie terenul gratis si lipsa taxelor si impozitelor locale. Am inteles ca investitorii vin la pachet cu Iohannis. Ii asteptam!", scrie pe contul sau de Facebook primarul Craiovei, Lia-Olguta Vasilescu.

Ea a mai spune ca le cere iertare doljenilor pentru faptul ca nu mai are curajul sa demoleze stadionul Ion Oblemenco din Craiova pentru a constui unul nou, sustinand ca un nou stadion se va construi poate la Sibiu.

¬Va cer iertare, doljeni care ati votat 60% Victor Ponta, ca nu mai am curajul sa demolez Stadionul Oblemenco, pentru a construi unul nou!... Poate se va construi la Sibiu sau mai stiu eu unde... Mi-e greu sa cred ca va fi in Oltenia... Azi nu mai am curaj sa va spun ca promisiunea mea se va implini", a mai scris Olguta Vasilescu.

Intr-un alt mesaj postat anterior, Olguta Vasilescu anunta faptul ca in Dolj Victor Ponta a obtinut 61% din voturi, in timp ce Klaus Iohannis 39%.

Potrivit Biroului Electoral Judetean, in Dolj Victor Ponta a castigat alegerile prezidentiale cu 60,60% din voturi, in timp ce Klaus Iohannis a fost votat de 39,39% din alegatori.