Klaus Iohannis a postat duminica seara, pe Facebook, o imagine cu mesajul "Am castigat! Ne luam tara inapoi". Iohannis a postat si un clip video cu mesajul: "Duminica aceasta voi ati scris istoria. Ati aratat ca va pasa de Romania. Va multumesc pentru incredere! Klaus Iohannis, presedintele ales al romanilor."

HotNews.roFoto: Hotnews

Candidatul ACL la prezidentiale le-a mai transmis romanilor ca "In aceasta noapte, datorita voua, incepe o altfel de Romanie. Romania pe care ne-o dorim nu este nici una a conflictului, nici una a razbunarii. Votul si cuvantul vostru au pus temelia ei. Haideti ca prima caramida pe care o asezam pe acest edificiu sa fie una trainica! Votul nostru a fost si ramane unul pentru ratiune, pentru dialog si responsabilitate. Avem ocazia de a-l demonstra si in fapte!"

Postare de Klaus Iohannis.

Victor Ponta si-a recunoscut duminica seara infrangerea infrangerea in alegeri, afirmand ca l-a sunat pe Klaus Iohannis pentru a-l felicita pentru victorie. In prima declaratie dupa anuntarea sondajelor, Ponta le-a multumit tuturor romanilor care s-au prezentat la vot, afirmand: "Poporul are intotdeauna dreptate".

Candidatul ACL a preferat sa-si anunte victoria in mediul online si nu in presa traditionala