"​Aveti in acest clip dovada ca video prezentat astazi de Gabriela Firea si Antena 3 este un fake. In acest clip apar EU. Am stat la sectia 156 din liverpool de la ora 06.55 AM. Stiu cine a filmat si realitatea a fost cu totul alta. Sectia de votare 156 din liverpool nu arata asa in interior. Clipul lui Gabriela firea prezinta 3 locatii. Prima unde apar si eu este in fata la intrarea in sectia de votare 156. Va rog sa luati atitudine si sa faceti dreptate. Sa demascati acesti mincinosi. Va multumesc pentru timpul acordat. Clipul unde am adaugat si o poza cu mine", se arata in mesajul trimis redactie de catre "Alex Hardy".

Gabriela Firea a prezentat duminica un fimulet in care este prezentata o sectie de votare "langa Londra" si la care nu se observa nicio coada, dar nu a putut preciza despre ce sectie este vorba sau la cati kilometri se afla de capitala britanica. In schimb, aceasta a sustinut ca prin "propaganda" se creeaza sentimentul ca turul doi ale alegerilor prezidentiale nu este organizat corespunzator.

Imaginile de pe Street View si mai multi romani din Marea Britanie au precizat ca este vorba de o sectie din Liverpool, aflat la 350 de kilometri de Londra.