Tristete mare in studioul de la Romania TV. Corina Dragotescu spune (cu voce stinsa) ca Iohannis a castigat dupa cum au aratat discursurile celor doua parti la aflarea exit-pollurilor. Bogdan Chireac afirma acelasi lucru, iar Dan Diaconescu vorbeste despre "o noua victorie a lui Basescu".

Aceasta in conditiile in care exit-pollul CSCI facut la comanda Romaniei TV il dau castigator pe Victor Ponta.

Corina Dragotescu: Chiar daca Iohannis nu topaie e clar ca stie ca a castigat

Dan Diaconescu: E o supriza enorma cum au votat romanii

Andreea Cretulescu, Victor Ciutacu si Catalin Striblea se chinuie sa-l convinga pe Catalin Predoiu ca nu se putea organiza mai bine de atat votul in diaspora, reluand placa ca "mai multe sectii de vot ar fi dus la anularea alegerilor fiindca candidatii din primul tur ar fi acuzat ca nu au avut sanse egale".

Realitatea TV afiseaza un optimism moderat pentru victoria lui Iohannis. Cozmin Gusa vorbeste despre rezultatele exit-pollurilor dintre-un jilt aurit :)

Antena 3 nu ataca direct rezulattele, dar continua sa spuna ca ar putea fi vorba "de o noua victorie a lui Basescu" si acrediteaza ideea ca maghiarii isi vor obtine autonomia

"Daca iese Basescu din nou 5 ani la putere, autonomia maghiarilor va fi ultima problema", spune Mircea Badea.

Adrian Ursu, atac la "internet": "Acest vot arata cat de mult se poate manipula pe internet"

Culmea culmilor la Antena 3 care se plange de manipulare: "Cat de usor manipulabili sunt acesti oameni tineri si educati"

"Culmea ca in fruntea acestor tineri care striga jos comunismul sa se afle un procuror comunist, Monica Macovei, si Vladimir Tismaneanu al carui tata a fost lider comunist".

Curiozitati in studioul Antenei 3: "Eu sunt curioasa ce o face oare acum Basescu".

Internetul e diavolul pentru vedetele postului. Ciuvica vorbeste de spalari masive de creier prin Internet. Nu are rost sa mai redam ploaia de zoaie

B1 TV: Calm in studioul B1 TV. Tinand cont ca invitat este Ion Cristoiu nu ne asteptam la altceva :)

Nasul.tv: Revolta in studio impotriva lui Victor Ponta caruia i se cere demisie pentru modul cum a fost organizat votul in strainatate. In studio este prezent si Robert Turcescu.