Un cititor HotNews.ro:

Ar fi cazul ca cineva sa organizeze documentarea acestei fraude. De exemplu, ar fi necesar ca cineva sa adune datele de contact ale celor ce vor ramine pe dinafara dupa ce sectiile de votare se vor inchide.

Astfel s-ar putea aduna dovezi materiale (liste, semnaturi, etc.) care sa fie folosite pentru a da in judecata MAE si/sau guvernul. E important insa sa nu fie irosite aceste mii, daca nu zeci de mii de voci.

Daca ele vor fi consemnate le va fi imposibil guvernantilor sa musamalizeze problema, asa cum o fac deja (ex. Melescanu ce pretinde ca ar fi venit oameni din tara asa, din capriciu, sa voteze la Paris).

Se pare ca exact de asta se tem politrucii, de protestul multimilor de la coada. Si prin urmare incearca sa disperseze lumea ca sa minimalizeze problema.

La Paris, Melescanu ii invita pe alegatori sa se plimbe putin-putin 330 de km pina la Nancy. La Viena alegatorii sint sfatuiti sa mearga la Bratislava si Brno.

Bineinteles, ideea e ca odata plecati, nu vor ma avea chef sa se intoarca. Nu trebuie sa plece nimeni, iar cei ce sint acolo trebuie sa lase dovezi ca li s-a refuzat votul.