"De data asta am reusit sa votez, dupa ore bune de asteptare la coada, la Ambasada Romaniei la Bruxelles. Sunt cozi de sute de metri - e regretabil ca oamenii trebuie sa-si sacrifice o jumatate de zi pentru a-si exercita un drept fundamental", scrie Dacian Ciolos, fostul comisar european pe Agricultura, pe contul sau de Facebook.

Dacian CiolosFoto: Agerpres

"In calitate de cetatean roman am stat la rand si am votat cand mi-a venit randul, dupa vreo trei ore si jumatate. Cand am avut calitatea de comisar european, mi-am facut treaba conform responsabilitatii pe care am avut-o. Sper ca fiecare sa-si asume responsabilitatea pe care o are. Eu mi-am asumat-o azi pe cea de cetatean", a continuat Dacian Ciolos, raspunzand unei intrebari pe contul sau de socializare.

Coada la vot la Ambasada Romaniei la Bruxelles

Coada la vot la Ambasada Romaniei la Bruxelles

Foto: Dacian Ciolos - Facebook

Fostul comisar european poveste ca "data trecuta nu am reusit sa votez, incercand sa votez ultimul. Cat am fost demnitar, am facut tot ce mi-a stat in putinta pentru a nu insela increderea oamenilor care au crezut in mine. Acum sunt doar simplu cetatean si imi asum cu demnitate si acest statut, votand, asa cum sunt conditiile pentru ca din pacate nu pot sa le schimb eu. Pot doar sa ma exprim si o fac. Dar in calitatea de cetatean".