In spitalul municipal Ramnicu Sarat s-au impartit vineri, 14 noiembrie, sacose cu fulare rosii PSD, calendare cu Victor Ponta si ‘iconite’ cu parintele Arsenie Boca, pe verso-ul carora scrie SFINTIT si Victor Ponta Presedinte. Desi scandalul impartirii acestor iconite electorale este mai vechi si Patriarhia a spus ca “nu si-a dat binecuvantarea pe astfel de fotografii care nu se sfintesc”, iata ca lucrurile merg mai departe, scrie pe blogul sau jurnalistul Adrian Vasilache.

Iconite cu fotografia parintelui Arsenie Boca si mesajul Victor Ponta presedinte Foto: Hotnews

Prezentam mai jos relatarea integrala a acestuia:

Stiu asta de la cei care lucreaza in spital, iar fularul si iconitele le-am vazut personal.

Mai mult, la inceputul acestei saptamani, in spital s-a primit o circulara cu Ordonanta de Urgenta privind salarizarea din cadrul sistemului public sanitar, in care se precizeaza ca, de la 1 ianuarie 2015, personalul din acest sistem va avea salariul de baza majorat cu 100 de lei.

Am verificat in Monitorul Oficial si intr-adevar, aceasta Ordonanta a fost aprobata in 4 noiembrie 2014 si a fost publicata in Monitorul Oficial in 6 noiembrie (Partea I, nr. 811).

De asemenea, in cutiile postale s-au livrat foi de campanie tiparite la Tipografia La strada Buzau, in care Iohannis si Basescu sunt defaimati.

  • “Sustinatorii s-au grabit sa-l prezinte pe Klaus Iohannis drept un neamt autentic, sobru si meticulos in a-si rezolva sarcinile de serviciu. Si cinstit, atat de cinstit ca nimeni nu ar fi indraznit sa-i puna la indoiala probitatea morala, ca doar e neamt, ati uitat? A venit apoi presa si a scos la iveala faptul ca domnul Iohannis nu ar fi chiar un sfant, ca ar fi facut candva trafic international de copii, are sase case pe care nu prea stie cum sa le justifice si cand o face se cam incurca in minciuni””, se arata in fituica de campanie.

Si asta nu e tot. Cumnata mea, care locuieste in Focsani, mi-a aratat ce SMS a primit inainte de turul al doilea al alegerilor.

Nu am auzit nimic similar despre ACL si Iohannis in Ramnicu Sarat. Nici un pliant, nici un SMS.