Presedintele Traian Basescu si sotia acestuia, Maria, si-au vizitat nepotelul, sambata, la Maternitatea Filantropia din Capitala, seful statului afirmand ca acesta "se simte perfect" si aratandu-le jurnalistilor fotografii cu el.

Presedintele Traian Basescu si sotia sa au mers, sambata la Maternitatea Filantropia din Capitala, unde cu o zi in urma fiica cea mare a acestora, Ioana, a nascut un baietel, relateaza Mediafax.

Presedintele a fost extrem de vesel si le-a spus jurnalistilor ca nepotelul sau se simte perfect.

"A mancat la 12.00 noaptea, apoi dimineata la 6.00 si acum iarasi este la mama, mancand", a afirmat seful statului, aratandu-le jurnalistilor cateva fotografii, pe telefonul mobil, si adaugand ca nu le va posta pe Facebook.

"Uite-l. Mananca, serveste masa", a spus Basescu, aratand imaginile cu nepotelul sau.

Traian Basescu a precizat ca nu a venit vineri la maternitate pentru ca nepotelul a fost in alta sectie.

"Il cheama Radu Basescu Pricop. E foarte frumos Radu, imi place, cand o sa il strig", a spus presedintele, precizand ca baietelul este in zodia Scorpion, ca si el.

"Cine spune ca nu stiu ce politician ar fi Basescu, e fals. Asta este Basescu", a mai spus seful statului, referindu-se la nepotelul sau.

Traian Basescu a mai afirmat ca se va implica in cresterea nepotilor "ca omul care are treaba" si ca sotia sa, Maria, "e cu greutatea" pentru ca aceasta a crescut copiii, el fiind plecat pe mare.

La randul sau, Maria Basescu a spus ca se va descurca cu trei nepoti, pentru ca a crescut doi copii.

Intrebat daca fiica sa, Ioana, va cere urna mobila pentru a vota duminica, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, Traian Basescu a spus: "Nu stiu, nu am intrebat-o, dar Ioana are un spirit civic extraordinar, sigur va vota".

Ioana Basescu, fiica cea mare a presedintelui Traian Basescu, a nascut un baietel, vineri dimineata.

"Astazi, in jurul orei 07.50, s-a nascut primul Basescu. Este sanatos, are 3,4 kilograme si tipa!", anunta presedintele, vineri dimineata, pe pagina sa de Facebook.

Traian Basescu mai are o nepotica in varsta de un an si doua luni, Sofia Anais, de la fiica sa cea mica, Elena. Fiica cea mica a presedintelui mai asteapta un copil, fiind insarcinata in luna a saptea.

Ioana Basescu s-a casatorit cu avocatul Radu Pricop in luna iunie.