Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a explicat, joi, raspunzand unei intrebari, in timpul unei conferinte de presa, de ce la finalul confruntarii de la B1 Tv, care a avut loc miercuri seara, nu i-a adresat nicio intrebare contracandidatului sau, Victor Ponta: Iohannis a motivat ca "in lucrurile esentiale acesta minte". "Motivatia pentru care nu am pus intrebarea sta in picioare, ba chiar astazi am primit confirmarea ca domnul Ponta, in chestiuni esentiale, minte. La ce sa-i pun o intrebare?", a spus Iohannis, citat de Mediafax.

Ponta si IohannisFoto: Hotnews

In cadrul dezbaterii de miercuri seara, de la B1 Tv, celor doi candidati la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis si Victor Ponta, li s-a cerut sa isi adreseze cate o intrebare. "Eu imi scot deja raspunsul, ca stiu ce ma intrebati", a spus Victor Ponta, imediat ce a aflat ca Iohannis a fost ales sa puna primul intrebarea.

Klaus Iohannis a spus ca nu are ce intrebare sa ii puna lui Victor Ponta, pentru ca acesta "ar suci raspunsul". "Domnul Ponta este astazi in mare forma si neaga tot felul de lucruri, vine cu tot felul de neadevaruri. In aceasta situatie, ce sa cred eu ca mi-ar raspunde? Eu cred ca indiferent ce as putea sa il intreb eu pe domnul Ponta, ar suci un raspuns care probabil nu ar corespunde realitatii. Nu doresc sa va intreb nimic, domnule Ponta", a afirmat Iohannis.