Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, la Slatina, ca se bucura ca liderul PNL Klaus Iohannis a venit marti la confruntarea electorala, el aratand ca este foarte bine ca acesta va veni si in cursul zilei de miercuri la alta dezbatere, intrucat temele de discutie nu s-au epuizat, transmite Mediafax.

Ponta a fost intrebat de jurnalisti, miercuri, la Slatina, cum i s-a parut prestatia lui Klaus Iohannis de marti seara de la prima dezbatere directa organizata de Realitatea TV, el evitand sa se pronunte pe aceasta tema si spunand: "Nu e normal, am fost doi competitori, dar ma bucur ca a venit".

Solicitat sa comenteze faptul ca Iohannis va veni la o a doua dezbatere organizata miercuri seara de B1TV, Ponta a spus: "E foarte bine, pentru ca nu am reusit ieri sa epuizam teme importante care tin de presedinte, despre politica externa am vorbit putin, la fel despre raportul intre puterile statului sau functionarea institutiilor. Ma bucur ca avem ocazia si azi si maine si vineri sa ne prezentam si sa imi prezint viziunea mea de presedinte".