Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca liderul liberal Klaus Iohannis va participa, in cursul serii, de la ora 20.00, la dezbaterea televizata organizata la postul B1 TV, cu premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. B1 TV a confirmat intr-un comunicat de presa ca va gazdui confruntarea, iar Madalina Puscalau va modera dezbaterea.

Ponta vs IohannisFoto: Colaj / Sursa foto: Agerpres

Intr-un interviu pentru ReporterVirtual.ro, Iohannis a spus ca si-a mandatat echipa de comunicare sa discute cu realizatorii B1 "un format rezonabil, sa oferim publicului idei despre presedintie, despre viziunea candidatilor si alte lucruri care sint asteptate de analisti si locuitori"

"Klaus Iohannis va participa in aceasta seara la dezbaterea organizata la postul B1 TV", a anuntat Ludovic Orban, intr-o conferinta de presa.

Orban a mai spus ca echipa candidatului ACL intentioneaza sa negocieze, alaturi de reprezentantii PSD, conditiile desfasurarii dezbaterii televizate.

"Vom incerca sa negociem cu organizatorii dezbaterii, negocieri la care in mod evident va participa si echipa PSD", a mentionat el.