Liderii ACL au intampinat cu aplauze rezultatele anuntate de exit-polluri. Inainte ca Iohannis sa faca primele declaratii dupa exit-poll-uri, din sala de sedinta de la sediul PNL in care se aflau, printre altii, Vasile Blaga, Ludovic Orban, Teodor Stolojan, Varujan Vosganian si Adriana Saftoiu, s-au auzit ropote de aplauze si rasete puternice.

Iohannis a iesit la declaratii flancat de Catalin Predoiu, Mihai Razvan Ungureanu, Adriana Saftoiu, Vasile Blaga, Alina Gorghiu, Ludovic Orban - toti bine-dispusi.

"Romania are de ales de acum intre Romania lucrului bine facut si Victor Ponta. Sunt singurul candidat ramas in cursa care poate oferi garantia unei Justitii independente", a declarat Iohannis, la scurt timp dupa anuntarea exit-pollurilor.Citeste aici pe larg declaratiile pe care le-a facut Klaus Iohannis, la scurt timp dupa anuntarea primelor exit-poll-uri

Imediat dupa ce a facut declaratia, Iohannis s-a retras cu colegii sai intr-o camera din sediul PNL, urmand ca date din numaratoarea paralela si alte declaratii sa fie date de la sediul PDL din Aleea Modrogan.

Vom reveni cu amanunte