ACL Ilfov acuza PSD ca transportat muncitori din Dambovita la vot in Snagov, mai exact un numar de 650 de persoane care ar fi votat la o sectie de vot din Tancabesti - Snagov. ACL spune ca a identificat masinile cu care au fost transportati votantii si va face plangere penala.

"La o sectie de vot din Tancabesti - Snagov 650 de persoane au votat pe listele suplimentare. Cei 650 de votanti sunt muncitori adusi din Dambovita cu microbuzele. Masinile cu care PSD face turism electoral la Tancabesti-Snagov au fost identificate de reprezentantii ACL cu numerele de inmatriculare: IF 30 GAD/ IF 22 YRY/ IF 50 BAI. ACL Ilfov inainteaza plangere penala la Politie si Parchet. Mai mult, reprezentantii ACL care au reclamat turismul electoral la sectia numarul 217 din Tancabesti - Snagov au fost amenintati cu violenta de catre reprezentantii PSD", se arata in comunicatul ACL Ilfov.

Mai mult, acestia sustin ca exista informatii ca in alta sectie din Snagov Sat numerosi votanti au primit suma de 50 ron la plecarea din sectia de votare.