Calin Popescu Tariceanu, candidat la prezidentiale, a explicat intr-un video postat pe contul de youtube.com de ce s-a casatorit de cinci ori pana acum. "Spre deosebire de alti barbati care au avut o nevasta si mai multe legaturi extraconjugale, eu am preferat cu femeile pe care le-am iubit sa ma si casatoresc", a explicat acesta.

Calin Popescu TariceanuFoto: Agerpres

Anul trecut, fostul premier Calin Popescu Tariceanu, in varsta de 61 de ani, s-a insurat cu Loredana Moise, in varsta de 35 de ani.

Tariceanu a mai fost casatorit de patru ori. Prima data s-a insurat in 1976 si a divortat in 1980, dar nu a dat niciodata detalii despre prima sa sotie. A doua nevasta a fost Livia, fata fostului ambasador al Romaniei in Israel, Valeriu Georgescu. A urmat Cornelia Trantescu, care, in 1996, i-a daruit primul copil. In acelasi an a cunoscut- o pe Ioana, care avea 19 ani. In 2003 s-au casatorit si au impreuna un baiat. In 2011 a divortat din nou.

Tariceanu a fost ironizat in urma cu ceva vreme pe tema vietii private de presedintele Traian Basescu, care l-a numit inima zburdalnica.