Presedintele PSD Victor Ponta a anulat un miting care urma sa aiba loc in sectorul 5, unde primar este Marian Vanghelie, renuntand totodata si la intalnirile cu membrii de partid si simpatizantii din sectorul 4, au declarat surse din partid pentru Evenimentul Zilei.

Amintim ca in urma cu o zi, Ponta a anuntat ca Dan Sova, Marian Vanghelie si Sebastian Ghita se vor suspenda din toate functiile detinute in PSD si "la primul Comitet executiv vom discuta daca actiunile lor au prejudiciat campania electorala".

Decizia a fost luata in cadrul unei sedintei de urgenta de marti a conducerii PSD, convocata dupa cateva zile foarte agitate pentru social-democrati, marcate de stenogramele Hrebenciuc-Sova si de disputa Vanghelie-Ghita. "Fiind in campanie electorala, evident ca si problemele de imagine sunt importante si sunt mai acute. In ultimele 24 de ore au fost atacuri de imagine pe o parte dintre colegii nostri din conducere", a adaugat Ponta.

Reuniunea a fost convocata de urgenta, dupa ce scandalul stenogramelor Hrebenciuc-Sova a tinut prima pagina a ziarelor, luni, iar ziua de marti a debutat cu imagini video in care Marian Vanghelie ii injuta pe Victor Ponta si pe Sebastian Ghita, despre care spunea ca va fi arestat. Vanghelie era nemultumit de faptul ca era urmarit de o echipa de paparazi.