Traian Basescu se va inscrie in Partidul Miscarea Populara (PMP) in 22 decembrie 2014, a doua zi dupa ce isi va termina mandatul de sef al statului, a declarat miercuri presedinta PMP, Elena Udrea, intr-o conferinta de presa, potrivit Agerpres.

"Presedintele Traian Basescu pe 22 decembrie se va inscrie in Partidul Miscarea Populara. Deci, pe 22 decembrie, a doua zi dupa ce nu mai este presedintele Romaniei, se inscrie in PMP. Este membru al Fundatiei Miscarea Populara, deci vine in Partidul Miscarea Populara", a precizat Udrea, intrebata daca are cunostinta de intentiile politice ale sefului statului, in contextul anuntului facut de contracandidata sa Monica Macovei privind formarea unui nou partid politic dupa alegerile prezidentiale.

Despre posibilitatea ca Basescu sa preia sefia PMP o data cu inscrierea in partid si in cazul in care ea ar deveni presedinte, Udrea a spus: 'La noi nu e ca la PSD. La noi, daca vom dori sa schimbam conducerea partidului, vom face alegeri'.

"Nu stiu ce va face domnul presedinte. Ne-a transmis doar sa-i gasim loc pentru niste tablouri pe care le aduce. I-am si gasit", a mai declarat candidata PMP la prezidentiale.