Candidatul independent Moniva Macovei acuza marti existenta unui blocaj media al declaratiilor si aparitiilor sale televizate, care a crescut constant de cand si-a anuntat candidatura. Macovei precizeaza ca in in aceasta seara, de la ora 21:00, trebuia sa fie prezenta la Realitatea TV, in urma unei invitatii pe care a primit-o din partea postului de televiziune in urma cu cateva zile, insa aparitia sa televizata a fost anulata, Realitatea TV informand-o ca invitatia nu mai este valabila.

Mesajul postat de Monica Macovei pe Facebook:

"In aceasta seara trebuia sa fiu prezenta la Realitatea TV de la ora 21.00, in urma unei invitatii primite acum cateva zile. Intre timp, Realitatea a anulat aparitia mea si mi s-a transmis ca invitatia nu mai e valabila.

Blocajul media al declaratiilor si aparitiilor mele televizate a crescut constant de cand mi-am anuntat candidatura. Foarte greu si foarte rar mai pot sa apar la TV. In acest moment, blocajul televiziunilor de stiri este cvasitotal. Mi-a mai ramas doar internetul ca mijloc de comunicare cu dumneavoastra. Dumneavoastra, oamenii, ma puteti ajuta ducand cuvantul mai departe. Partidele actuale au platit sa minta in liniste.

Iar Rares Bogdan sa inceteze si cu insultele si cu minciunile la adresa mea. Campania mea nu este finantata de Soros si nici de masoni sau de martieni, ci de oameni simpli care doneaza din putinul pe care il au."