Candidatul Partidului Miscarea Populara la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, a declarat, luni seara, la B1 Tv, ca "Niciun candidat nu e ideal, nu e perfect. Insa dintre cei care au intrat in aceasta competitie, presedintele (Traian Basescu - n.red.) are obligatia de a le spune romanilor cine este cel care va duce Romania pe drumul reformelor din ultimii 10 ani.Lucrurile pentru care oamenii l-au sustinut pe Traian Basescu le vor regasi in toata activitatea mea. Exista un electorat anti-Ponta care are de ales intre ceilalti candidati care se afla in competitie. Important este ca acest electorat sa nu fie pacalit.De-pontamiraea Romaniei este pentru foarte multi foarte importanta. Oamenii acestia pot fi pacaliti sa mearga la domnul Iohannis. Cred ca mesajul presedintelui Traian Basescu este ca este o pacaleala sa creada cineva ca domnul Iohannis este anti-Ponta sau ca va incerca sa schimbe Romania in care s-a distrus in ultimii 2 ani cu Ponta premier."

HotNews.roFoto: Hotnews

Elena Udrea a adaugat, in legatura cu electoratul anti-Ponta, ca "Acesti oameni trebuie sa stie ca daca ii dau votul lor lui Iohannis vor avea din nou USL-ul si Ponta la Palatul Victoria".

"Daca intru in turul 2 sunt presedintele Romaniei si il schimb pe Victor Ponta din functia de premier", a subliniat Udrea.

Cele mai importante declaratii ale Elenei Udrea:

Clica asta de baroni este mai puternica, inclusiv mediatic, decat era in anii 2000. Chiar daca unii au ajuns dupa gratii, se poate da gratiere, amnistie. Lucrurile se pot intoarce in vremea aia si poate fi chiar mai rau, pentru ca oamenii astia au putere economica si mediatica mai mare.

Nu am o campanie regizata, cum are Ponta, cum are Iohannis. Merg intre oameni si ascult problemele lor.

Romanii au speranta de 25 de ani pentru o tara frumoasa. Promisiunea mea pentru Romania e ca vom avea o viata frumoasa aici acasa.