Presedintele Traian Basescu merge, dupa iesirea publica programata la ora 18.30, la Realitatea TV incepand cu ora 22..00, la emisiunea Jocuri de Putere moderata de Rares Bogdan. Realizatorul TV a declarat pentru HotNews.ro ca unul din scopurile emisiunii este "sa aflam cu totii de la Traian Basescu cine este ofiterul acoperit dintre cei 14 prezidentiabili".

Alte teme de discutie anuntate de Realitatea TV pentru emisiunea Jocuri de Putere unde Traian Basescu va fi invitatul lui Rares Bogdan incepand cu ora 22.00:

După 10 ani cu Traian Băsescu, românii decid din nou în mâinile cui încredinţează viitorul copiilor lor. Va fi un agent acoperit, un agent dublu sau un agent al renaşterii naţionale? Va fi un ins „profund corupt?” Va fi o femeie sau un şef de serviciu secret? Cine sunt “iepurii”? Dar hăitaşii? Cine garantează securitatea cetăţenilor României? Dar bunăstarea? S-a încheiat epoca „preşedintelui-jucător”

Care sunt dedesubturile dosarului „Microsoft”? Care sunt jocurile de putere şi influenţă din spatele afacerii „Lukoil?” Cine este candidatul americanilor? Dar al ruşilor? Ce pericole ameninţă România din exterior? Dar din interior? Ce riscuri reprezintă camarila lui Ponta? Cine sunt membrii ei?

Va anula Victor Ponta pomenile electorale dacă devine preşedinte? Urmează noi tăieri de salarii şi pensii?

Ce îşi reproşează? Ce ar schimba dacă ar lua-o de la capăt? Cum poate ajunge Elena Udrea preşedinte? Îşi va rupe piciorul Klaus Iohannis? Dar Victor Ponta? Are vreo şansă să devină premier? Cine îl susţine? Cum a devenit unul dintre cei trei care reprezintă pentru SUA garanţia unui partener fidel? Ce va face Traian Băsescu în prima zi fără România?