Programul de campanie al candidatilor la presedintie, pentru ziua de vineri, 10 octombrie, arata astfel: premierul Victor Ponta va participa la lansarea proiectului pilot "Incluziune sociala prin furnizarea de servicii integrate la nivelul comunitatii", la Bacau. Monica Macovei va fi in judetul Constanta, iar Calin Popescu Tariceanu se va afla in judetul Tulcea.

HotNews.ro va completa programul de campanie al zilei de vineri, 10 octombrie 2014, pe masura ce si ceilalti candidati la presedintie isi vor anunta agenda.

Programul lui Victor Ponta, candidatul PSD

Premierul Victor Ponta va participa vineri, incepand cu ora 10:00, la lansarea proiectului pilot "Incluziune sociala prin furnizarea de servicii integrate la nivelul comunitatii". Evenimentul va avea loc in Bacau, Sala de Consiliu a Centrului de Afaceri si Expozitional Bacau.

Programul Monicai Macovei, candidat independent

Monica Macovei, candidat independent pentru functia de presedinte al Romaniei, va avea vineri, 10 octombrie 2014, intalniri cu alegatorii din judetul Constanta. De la ora 10:30 pana la 11:30 va avea discutii despre administratia publica locala, la sediul Primariei comunei Pestera. La 11:35 - 12:30 va avea intalnire cu localnicii, in parcul central.

De la ora 13:00, Monica Macovei va avea o intalnire cu locuitori din Medgidia, in centrul orasului si in Piata Centrala, iar la 14:30 va sustine o conferinta de presa la Casa de cultura a sindicatelor.

Programul lui Calin Popescu Tariceanu, candidat independent

Calin Popescu Tariceanu, candidat independent la presedintia Romaniei, se va afla vineri, 10 octombrie, in judetul Tulcea. Incepand cu ora 10:30, va vizita fabrica Vicor Real Textil din comuna Vacareni. De la ora 11:30, presedintele Senatului va vizita fabrica MAR-INA PRODPREST SRL din orasul Isaccea.

Calin Popescu-Tariceanu va merge in municipiul Tulcea, iar la ora 12:30 va efectua o vizita la fabrica de confectii Gel & Co ROM Tulcea. Incepand cu ora 14:30, va participa la o intalnire cu autoritatile locale din judetul Tulcea. La ora 15:00, Tariceanu va sustine o conferinta de presa, la Consiliul Judetean Tulcea. Programul se incheie cu participarea de la ora 15:30 la un eveniment electoral ce va avea loc in Sala Mihail Kogalniceanu a Consiliului Judetean Tulcea, potrivit unui comunicat remis HotNews.ro.

Cine sunt cei 14 candidati la alegerile prezidentiale 2014

In cursa electorala pentru Cotroceni au intrat Victor Ponta (PSD-UNPR-PC), Klaus Iohannis (Alianta Crestin-Liberala), Elena Udrea (Partidul Miscarea Populara), Kelemen Hunor (Uniunea Democrata Maghiara din Romania), Dan Diaconescu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Constantin Rotaru (Partidul Alianta Socialista), Corneliu Vadim Tudor (Partidul Romania Mare), William Brinza (Partidul Ecologist Roman), Mirel Mircea Amaritei (Prodemo) si Szilagyi Zsolt (Partidul Popular Maghiar din Transilvania).

De asemenea, vizeaza functia de sef al statului si patru independenti - Teodor Melescanu, Calin Popescu-Tariceanu, Monica Macovei si Gheorghe Funar.

Pe 3 octombrie a inceput campania electorala pentru alegerile prezidentiale. Cei 14 candidati inscrisi in cursa pentru Cotroceni au la dispozitie 30 de zile pentru a convinge alegatorii sa-i voteze la cea mai inalta functie in stat, pentru un mandat de 5 ani. Primul tur al alegerilor prezidentiale va fi pe 2 noiembrie, iar cel de-al doilea se va desfasura pe 16 noiembrie.